Onze docenten

LInda Zeestraten

Yoga teacher

Met veel plezier geef ik Vinyasa-(relax)flow-lessen. In flow-lessen vind je een heerlijke combinatie van kracht opbouwen en ontspanning. Meditatieve bewegingen op de ademhaling laten je energie weer stromen en brengen je in een diep contact met de wijsheid van je lichaam.

Ik ben Linda Zeestraten, yogi, communicatieadviseur en coach. Samen met mijn man, 3 kinderen, hond en poes woon ik in Hillegom. Als yogadocente en met mijn bedrijf Yococo breng ik mensen meer in beweging, meer in verbinding en meer in flow.

Laura Bliek

Yoga teacher

Hi! Mijn naam is Laura Bliek en ik woon in Haarlem met mijn verloofde, 2 kids en een poes.

Ik neem je graag mee in een yogaflow op het ritme van de adem. Een yogaflow die het lichaam versterkt, het hart opent en het hoofd verstilt.

Vinyasa Flow, Relax Flow en Wake up & flow zijn de verschillende vormen die ik bij Oohm zal aanbieden en zijn geschikt voor verschillende levels, van beginners tot ervaren yogi’s.

Mijn eerste opleiding was in 2012 bij Paul Dallaghan en ik studeer sindsdien regelmatig bij internationale yogadocenten, zoals Shiva Rae en Simon Park om zo te blijven mogen leren van al het moois wat yoga te bieden heeft. Je bent namelijk nooit uitgeleerd 😉

Leonie de Lange

Yoga Nidra docent

Mijn naam is Léonie de Lange en ik woon in Heemstede met mijn 2 kids en onze kat Maxi. Geboren en getogen Brabantse en opgegroeid op het platteland aan de rand van het bos. Yoga en meditatie is voor mij essentieel om me fit en happy te voelen in het drukke leven van alle dag. Ik beoefen al 12 jaar actieve vormen van yoga en beweging zoals power, vinyasa en hatha yoga. Omdat ik opzoek was naar meer rust in mijn hoofd, heb ik een mindfulness en compassie training gevolgd. In yin yoga komen meditatie en beweging voor mij samen. In het begin was het erg wennen om vanuit mijn gebruikelijke actieve modus over te stappen naar een meer meditatieve vorm van beweging die je uitnodigt 'eenvoudigweg' te zijn. Fijn om na een yin yoga les meer in mijn lichaam aanwezig te zijn en rust in mijn hoofd te ervaren. Yoga Nidra is voor mij een extra kers op de taart. Door deze diepe vorm van ontspanning, kan ik indrukken en prikkels van de dag beter verwerken en draagt dit ook bij aan een beter nachtrust ’s nachts. Naast yoga is mijn passie zingen en theater maken. Voor mij is muziek naast yoga dan ook een prachtige kunst en expressievorm om je te verbinden met jezelf en je omgeving. 

Every family has a story to tell. Welcome to ours.

Fleur smelt

Yogadocente

Yoga is pas op latere leeftijd yoga op mijn pad gekomen. Het lichaam als ingang naar thuiskomen bij je Zelf was mij onbekend maar voelde heel vertrouwd. In een tijd van stress en verandering hielp het beoefenen van Yoga mij om iedere keer weer terug te keren bij de stilte in mijzelf, te kiezen voor liefde en te vertrouwen.

In mijn Yoga lessen zijn de houdingen nooit een doel op zich. De houding helpt om in ons lichaam te komen, blokkades te ontdekken, rust en stilte te vinden, contact te krijgen met de ruimte in onszelf en om angst te transformeren naar Liefde.

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Bob de Jong

Yoga teacher

Een diepere connectie met je zelf, het bouwen aan je innerlijke motivatie en actie ondernemen op basis van je waarden is mijn recept voor rijkere ervaringen, sterkere relaties en persoonlijke groei. Dat is voor mij puur Zijn en ik hoop iedereen bij Oohm te kunnen helpen met het vinden van hun eigen pad naar puur Zijn.