Onze docenten

LInda Zeestraten

Yoga teacher

Met veel plezier geef ik Vinyasa-(relax)flow-lessen. In flow-lessen vind je een heerlijke combinatie van kracht opbouwen en ontspanning. Meditatieve bewegingen op de ademhaling laten je energie weer stromen en brengen je in een diep contact met de wijsheid van je lichaam.
 
Ik ben Linda Zeestraten, yogi, communicatieadviseur en coach. Samen met mijn man, 3 kinderen, hond en poes woon ik in Hillegom. Als yogadocente en met mijn bedrijf Yococo breng ik mensen meer in beweging, meer in verbinding en meer in flow.

Naz Dur

Yogadocente

Door deze elementen bij elkaar te brengen is Happy Naz ontstaan, Yoga zorgt ervoor dat ik terugkom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en Happy.

De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.

Lees verder > 

Nikita van Ooijen

Hatha docent

Toen ik 21 jaar was begon mijn yoga avontuur. (Nou eigenlijk eerder. Al voor mijn geboorte. Mijn moeder deed zwangerschapsyoga haha.) Ik vertrok naar een ashram in Indonesië voor een sadhana. Hier ging ik 40 dagen lang, 5 uur per dag mediteren. Het was heel zwaar in het begin, maar uiteindelijk zo prachtig. Ik vond zoveel geluk en liefde van binnen. Dat zit in ons allemaal. Een gevoel van diep geluk voor alles en iedereen. Dat gevoel wil ik delen en anderen laten ervaren!

Yoga is waarmee ik naar binnen keer naar dat fijne gelukzalige gevoel waarin alles goed is en waarin je je één voelt met alles en iedereen. En met yoga bedoel ik niet alleen asanas (houdingen), maar ook pranayama (ademhalingsoefeningen), meditatie en een manier van leven.

Mijn eerste yogaopleiding begon in 2014 in India. Ik bracht lange periodes door in ashrams in India en Indonesië. Jaarlijks keer ik terug naar India om nog meer kennis en ervaring op te doen.

Hatha

In mijn lessen staat de adem centraal. De adem is zo belangrijk. Without breath, there is no life. Word je volledig bewust van je adem. Ik neem je in de les mee door verschillende asanas (houdingen), pranayamas (ademhalingsoefeningen), meditatie en ontspanning. We staan wat langer in de houdingen zodat blokkades en spanningen in ons lichaam verdwijnen en de energie kan stromen. Kom en ervaar!

Every family has a story to tell. Welcome to ours.

Ilja Bos

Yoga teacher

In 2014 ontmoette ik een bijzondere vrouw op Bali. In de ontmoeting ging mijn hart volledig open en draaide mijn kijk op de wereld 180 graden. Niets was vanaf dat moment nog hetzelfde. 

Met het openen van mijn pure hart ervaar ik dat alles precies en perfect is in elk moment. Elke stap die we hebben gezet brengt ons in het hier en nu. Ik zie en voel dat ik vrij ben van de gedachten en patronen die mij gevangen hielden. Ik ben mijn hart, het pure bewustzijn waarin elke gedachte en emotie volledig in liefde wordt ervaren.

De ervaring op Bali was geen blijvende ervaring. De realisatie is voor mij de uitnodiging om te leven vanuit mijn open hart. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het spirituele pad op ben gegaan van yoga, meditatie en mijn spiritueel lerares Pia Ma heb gevonden. Zij leren mij te verzachten in en het volledig toelaten van de ervaring,  zoals belemmerende gedachten en overweldigende emoties.

Lees verder >

Amber Hanning

Yoga teacher

In 2009 werd mijn hobby mijn werk en ben ik begonnen met lesgeven. Mijn voorkeur ging altijd uit naar conditionele- en krachtlessen. Zo ben ik zelf ook begonnen in lesgeven met o.a. Aerobics, Zumba en Shapelessen. In 2013 kwam ik aanraking met Yoga. Hierdoor werd ik mij veel meer bewust en leerde in op mijn lichaam, en het moment, af te stemmen. Dit opende hele andere deuren en met een andere inspanning, voelde ik mij fysiek en mentaal vele malen beter dan daarvoor. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij verder ben gaan verdiepen in Yoga en de Teacher training ben gaan volgen. Yoga is voor mij de geest, het gevoel en het lichaam leren samen te brengen. Altijd uitgaan van het geheel, yin en yang.

Bob de Jong

Yoga teacher

Een diepere connectie met je zelf, het bouwen aan je innerlijke motivatie en actie ondernemen op basis van je waarden is mijn recept voor rijkere ervaringen, sterkere relaties en persoonlijke groei. Dat is voor mij puur Zijn en ik hoop iedereen bij Oohm te kunnen helpen met het vinden van hun eigen pad naar puur Zijn.

 

Mijn naam is Bob, 34 jaar, en ik gebruik yoga als een een middel om bovenstaande te realiseren. Bewegen op je ademhaling is daar onderdeel van, maar yoga is voor mij meer dan dat. Het wordt namelijk pas echt interessant als je van je mat afstapt en de lessen uit yoga kan toepassen in je dagelijks leven. En andersom zie je je patronen, persoonlijkheid en de dingen waarmee je worstelt weerspiegelen op de mat. Zo kom ik steeds meer over mezelf te weten en kom ik dieper tot mijn kern. Of ik ooit tot dé kern kom vraag ik me af, maar het gaat dan ook meer om de reis daar naartoe.

 

 

Namaste,

Bob

Riki Smits

Yoga teacher

Toen ik in 2006 verhuisde van het oosten van het land naar Amsterdam werd yoga een steeds belangrijker onderdeel in mijn leven. In mijn drukke sociale- en werken in bedrijfsleven bracht het me steeds de rust en ontspanning waarnaar ik op zoek was.

Totdat in 2014 het roer omging en ik verschillende trainingen en opleidingen volgde. Hierin leerde en merkte ik hoe belangrijk het is om ook in je dagelijkse leven op deze manier goed voor je lichaam te zorgen. Yoga is enorm ondersteunend daarbij en inmiddels is het veel meer een lifestyle geworden, dan alleen de fysieke houdingen in een yogales.

Lees verder >

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.