werken bij oohm

Oohm is een centrum voor puur ZIJN, een plek voor verdieping in verschillende vormen. Wij bieden yoga en meditatie, en verhuren vergader- en praktijkruimtes aan holistische specialisten. Dit is de ultieme plek om dichterbij jezelf te komen, want Oohm raakt je in je kern. We zijn trots op wat we mogen aanbieden in zo’n bijzonder gebouw, midden in de natuur. Deze plek heeft een magische aantrekkingskracht op mensen die graag wandelen en mediteren. Mensen die dichtbij de natuur staan en de schoonheid van de verschillende seizoenen waarderen.

WIJ

Wij zijn meer dan collega’s die met elkaar werken. We houden stuk voor stuk van bewust leven, en staan open voor elkaars suggesties. Bij Oohm werken betekent ook aan jezelf werken, omdat je weet dat je jezelf altijd blijft ontwikkelen. We creëren hier een fijne (werk)plek voor onszelf en elkaar, en natuurlijk ook voor de gasten die we mogen ontvangen.

We lunchen iedere week samen en delen mooie momenten, ideeën, en ervaringen. Zo zorgen we voor quality time met elkaar. En we vieren onze successen, want wij geloven dat de wereld er beter van wordt als iedereen goed voor zichzelf zorgt. Dit betekent ook dat je precies doet waar je hart ligt en werk doet wat op je lijf geschreven is.

JIJ

Je mag onbeperkt meedoen aan onze lessen, genieten van lekkere en gezonde maaltijden en (h)eerlijke koffie. Wandelingetjes om je hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen zijn zo gemaakt, want je hoeft je deur maar uit te lopen en je wordt bediend. Verder krijg je korting op de behandelingen en workshops die worden aangeboden.

Practice what you preach

Wij zorgen goed voor onszelf en voor onze omgeving. En dat gaat verder dan zelf gebruik maken van ons aanbod. We scheiden ons afval, drinken koffie van boeren die goed betaald worden, en serveren puur en biologisch eten.