in contact met de wijsheid van je lichaam; linda zeestraten

Met veel plezier geef ik Vinyasa-(relax)flow-lessen. In flow-lessen vind je een heerlijke combinatie van kracht opbouwen en ontspanning. Meditatieve bewegingen op de ademhaling laten je energie weer stromen en brengen je in een diep contact met de wijsheid van je lichaam.
 
Ik ben Linda Zeestraten, yogi, communicatieadviseur en coach. Samen met mijn man, 3 kinderen, hond en poes woon ik in Hillegom. Als yogadocente en met mijn bedrijf Yococo breng ik mensen meer in beweging, meer in verbinding en meer in flow.
 
Tien jaar geleden ontdekte ik yoga als tegenhanger van kantoordagen met deadlines. Yoga hielp mij uit de doe-modus naar de zijn-modus. Naast yoga ging ik mij ook verdiepen in Thaise Yoga massage, intuïtieve ontwikkeling, de chakra’s en meditatie. Zwangerschap/het moederschap deed mij beseffen hoe logisch het is om écht naar mijn lichaam te luisteren. Het werd tijd om mijn lichaam en geest meer te voeden en uit te dagen: in 2018 volgde ik de Vinyasa Yoga Teacher Training (200 RYT) bij Glow. Sinds 2019 volg ik de opleiding tot multidiciplinear coach/therapeut en diverse Yoga Teacher Training modules (op weg naar 500 RYT). Zo heb ik mij verdiept in het zelfgenezend vermogen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak, zwangerschapsyoga, opbouwen na blessures/zwangerschap, yoga nidra en restorative yoga. 
 
In mijn lessen combineer ik westerse inzichten met oosterse wijsheden en spiritualiteit metnuchterheid, die ik als boerendochter uit de Bollenstreek heb meegekregen. Mijn lessen hebben thema’s, afgestemd op de dag, de groep, het weer en het tijdstip. Hierdoor kun je het energetische effect van de yogahoudingen dieper ervaren. Ook zit er een stukje krachtopbouw in al mijn lessen. Ik geloof namelijk dat je met kracht in je kern pas echt kan verzachten. Zo kun je niet alleen fysiek ruimte maken, maar ook mentaal.
 
Kom je meebewegen?