Our stories

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Neline Christianen

Connector

Mijn naam is Neline Christianen, als host bij Oohm laat ik je thuis voelen door aanwezig te zijn en je te verwelkomen.

Ik laat me graag inspireren door de natuur en het samenzijn met mijn dierbaren. Hiernaast geef ik reiki behandelingen en doe ik een opleiding tot holistisch therapeut.

Door de zoektocht naar mijn ware zelf kom ik precies terecht waar ik moet zijn, zoals hier bij Oohm! Ik ontmoet je graag op deze bijzondere plek.

Nancy Draijer

Connector

Ik ben Nancy, 39 jaar. Ik woon in Hoofddorp, samen met mijn man en onze twee kinderen. 

Ik ben gek op dieren en dus wonen er bij ons ook nog een hond, een kat en twee konijnen. Daarnaast ben ik de gelukkige verzorgster van een prachtig paard. 

Dieren zijn onmisbaar in mijn leven. Ze zijn puur, leven in het nu en zijn daarom perfecte leermeesters. Zij leven vanuit intuïtie en gevoel. Iets waar ik ook zoveel mogelijk naar streef.

Oohm kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Waar ik precies naar op zoek was wist ik niet, maar één ding wist ik wel, mijn hart moest er sneller van gaan kloppen. 

Oohm was voor mij liefde op het eerste gezicht. Het is waar ik voor sta. Alles komt hier samen. Mijn liefde voor hospitality, waarin ik al bijna twintig jaar werkzaam ben als stewardess. En de liefde voor yoga, meditatie, bewustwording en gezonde voeding. En dit alles in een prachtig pand middenin het groen. Mijn hart maakte een sprongetje.

Lees meer >

Every family has a story to tell. Welcome to ours.

Robi Sterk

Sales

Ik ben Robi Sterk, 35 jaar en moeder van 2 prachtige kindjes. Van nature ben ik zorgzaam, behulpzaam en stel anderen graag op hun gemak. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan eerlijk zijn en oprechtheid. Gedraag je als jezelf en vertrouw erop dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Ik ben een denker, en maak graag weloverwogen beslissingen. Daarentegen is gewoon doen ook zeker iets dat in ik de loop der jaren geleerd heb. Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.

Sandra Molenaar

Connector

Ik ben Sandra Molenaar, moeder van drie prachtige, volwassen kinderen en holistisch gezondheidstherapeut.

Ik woon in Haarlem en vier het leven door mijn passie voor pure schoonheid, gezonde voeding en de natuur voluit te leven. Het liefst doe ik dit door te reizen, gezond te koken maar ook tijdens de mooie ontmoetingen bij Oohm geniet ik volop. Ik kijk er altijd weer naar uit om hierheen te gaan en mensen te verwelkomen.

Saskia

Account manager | verbinder

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Saskia Broersma Jenezon. Ze woont in de binnenstad van Haarlem met haar man en dochter en is gek op de zee, waar ze meerdere keren per week te vinden is. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, nuchter, positief en eigenwijs. Saskia heeft zich, na een carrière in de media, de afgelopen jaren ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd Vinyasa-, Yin- en stoelyogadocent.

    “Bij OOHM komt alles samen: mijn passie voor yoga, bewustzijn, verbinding met mensen en de liefde voor de natuur. Het voelt als thuiskomen. Dat gun ik iedereen die bij OOHM komt. Juist nu, in deze bijzondere tijd, is het zo fijn een plek te hebben waar je even los kan komen van alles. Uit eigen ervaring weet ik dat als je naar je hart leert luisteren en de verbinding met jezelf opzoekt, dit een positieve invloed heeft op de relatie met jezelf en de wereld om je heen. Vandaar dat mijn bedrijf ‘Hartopener’ heet.

    Bij OOHM ga ik voornamelijk aan de slag op het gebied van sales en marketing. Waaronder het neerzetten van een mooie events. Maar ik zal ook regelmatig in een van de yogazalen te vinden zijn, voor het geven of volgen van een lesje. Kom gerust eens langs voor een lekkere kop koffie en ervaar zelf hoe fijn het is bij OOHM. Want zoals mijn favoriete spreuk ook aangeeft: De mooiste dingen in het leven kun je niet zien of aanraken. Ze worden gevoeld met het hart…”

Lees verder via onderstaande link >