Our stories

Monique de Jong

Grondlegger / Yogadocente / Coach

De missie van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Sandra Molenaar

Connector

Ik ben Sandra Molenaar, moeder van drie prachtige, volwassen kinderen en holistisch gezondheidstherapeut.

Ik woon in Haarlem en vier het leven door mijn passie voor pure schoonheid, gezonde voeding en de natuur voluit te leven. Het liefst doe ik dit door te reizen, gezond te koken maar ook tijdens de mooie ontmoetingen bij Oohm geniet ik volop. Ik kijk er altijd weer naar uit om hierheen te gaan en mensen te verwelkomen.

Saskia

Account manager | verbinder

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Saskia Broersma Jenezon. Ze woont in de binnenstad van Haarlem met haar man en dochter en is gek op de zee, waar ze meerdere keren per week te vinden is. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, nuchter, positief en eigenwijs. Saskia heeft zich, na een carrière in de media, de afgelopen jaren ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd Vinyasa-, Yin- en stoelyogadocent.

Lees verder via onderstaande link >

Gerro Rüger

Stagiare

Mijn naam is Gerro Rüger, 23 jaar, wonend in Amsterdam (opgegroeid in Bloemendaal) en studeer Hotel & Event Management aan TIO Amsterdam. Sinds juni ben ik afstudeer stagiair in de marketing van Oohm. Naast studie ben ik vaak te vinden in leuke restaurants en op Schiphol

Koos Schaap

Connector

Ik koester steeds meer mijn hart. Dat komt onder andere door de intensive hartzorg voor de mens wat ik jaren heb gedaan in de gezondheidszorg bij academische ziekenhuizen. Bij Oohm werk ik nu op een andere en enorm interessante wijze aan de zorg voor het hart van de mens. En doe dat zowel voor als achter de schermen. “Wie je denkt dat je bent is alleen maar de stof op het spiegel van je Hart’ zegt Krishna Das. ‘En oefening en meditatie laten het stof verdwijnen, zodat je eigen ware schoonheid weerspiegeld kan worden” Mijn favoriete meditatie is die van yoga en visualisatie. Uit de gedachte en veel in het lijf en de natuur zijn. Oohm biedt die mogelijkheid hierbij te helpen, voor als een dagelijkse oefening te onderhouden, bijna net zoals je tanden poetst; liefst 2 maal daags 🙂

Every family has a story to tell. Welcome to ours.