Verhuur praktijkruimtes

Oohm verhuurt inspirerende praktijk- en workshop ruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier bedien je je eigen klanten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische experts.

De ruimtes kenmerken zich stuk voor stuk door veel licht en een luxe uitstraling. Ze zijn ruim opgezet en staan in een zuurstofrijke omgeving, die een extra inspirerende uitwerking heeft.

Oohm zorgt voor een mooie en schone ruimte, het boekingssysteem, en zichtbaarheid via de website en social media. Jij kunt je optimaal focussen op je cliënten, die bij aankomst worden ontvangen in ‘de woonkamer’ door onze host.

Dus ben je acupuncturist, masseur, haptonoom, manueel therapeut, coach, reiki-master, voedingsdeskundige, osteopaat, natuurgeneeskundige, medium, of een andere holistische professional? En heb je een florerende praktijk? Oohm heeft de perfecte ruimte!

Kom langs voor een rondleiding en voel de kalmte en rust. Bekijk hieronder een sfeerimpressie, geniet ook alvast van het prachtige uitzicht!

Massagekamer  –  AWARE – 11m2

Deze lichte ruimte is ideaal voor een holistisch masseur of masseuse. De kamer is inclusief een in hoogte verstelbare massagetafel en handdoeken van Oohm. Deze fijne ruimte geeft een mooi zicht op het betoverende landgoed.


Deze ruimte wil ik huren
PRAKTIJKRUIMTE – PEACE – 20m2

Een sfeervolle, lichte ruimte geschikt voor een holistisch professional, zoals geneeskundig therapeut, leefstijl coach, healer, haptonoom of voedingsdeskundige. De praktijkruimte is vast te huur voor minimaal één dagdeel per week of, los te huur indien beschikbaar.


Deze ruimte wil ik huren


PRAKTIJKRUIMTE –  SILENCE – 19m2

Deze mooie ruimte is geschikt voor een holistisch professional. Ben je bijvoorbeeld osteopaat, coach of acupuncturist? Dan is dit een ideale kamer om je cliënten te ontvangen en te behandelen. Vast te huur voor minimaal één dagdeel per week, of los te huur indien beschikbaar.


Deze ruimte wil ik huren
PRAKTIJKRUIMTE – SOUL – 33m2

Deze ruime en lichte kamer is perfect voor een holistisch professional, en beschikt over een wastafel. Vast te huur voor minimaal één dagdeel per week of los te huur indien beschikbaar.


Deze ruimte wil ik huren
praktijkruimte direct boeken?