Verhuur praktijkruimtes

Oohm verhuurt inspirerende praktijk- en workshopruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier bedien je je eigen klanten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische experts.

De ruimtes kenmerken zich stuk voor stuk door veel licht en een luxe uitstraling. Ze zijn ruim opgezet en staan in een zuurstofrijke omgeving, die een extra inspirerende uitwerking heeft.

Oohm zorgt voor een mooie en schone ruimte, het boekingssysteem, en zichtbaarheid via de website en social media. Jij kunt je optimaal focussen op je cliënten, die bij aankomst worden ontvangen in ‘de woonkamer’ door onze host.

Dus ben je acupuncturist, masseur, haptonoom, manueel therapeut, coach, reiki-master, voedingsdeskundige, osteopaat, natuurgeneeskundige, medium, of een andere holistische professional? En heb je een florerende praktijk? Oohm heeft de perfecte ruimte!

Kom langs voor een rondleiding en voel de kalmte en rust. Bekijk hieronder een sfeerimpressie, geniet ook alvast van het prachtige uitzicht!


download hier onze brochure >>

Kantoor  –  AWARE – 11,4m2

Deze lichte ruimte is ideaal voor een dag hard werken. Er staan 2 verstelbare bureaus en bureaustoelen.
PRAKTIJKRUIMTE – PeaCE – 20m2

Een sfeervolle, lichte ruimte geschikt voor een holistisch professional. Deze prachtige ruimte kun je per dagdeel, dag of een vast dagdeel in de week huren. 


Deze ruimte wil ik huren


PRAKTIJKRUIMTE –  SILENCE – 19m2

Deze mooie ruimte is geschikt voor een holistisch professional. Ben je bijvoorbeeld osteopaat, coach of acupuncturist? Dan is dit een ideale kamer om je cliënten te ontvangen en te behandelen. Vast te huur voor minimaal één dagdeel per week, of los te huur indien beschikbaar.


Deze ruimte wil ik huren
PRAKTIJKRUIMTE – SOUL – 33m2

Deze ruime en lichte kamer is perfect voor een holistisch professional. Deze ruimte is ruim opgezet met een bureau en een lounge zitje inclusief comfortabele bank en stoel.


Deze ruimte wil ik huren