Amber; "Yoga is voor mij de geest, het gevoel en het lichaam leren samen te brengen."

In 2009 werd mijn hobby mijn werk en ben ik begonnen met lesgeven. Mijn voorkeur ging altijd uit naar conditionele- en krachtlessen. Zo ben ik zelf ook begonnen in lesgeven met o.a. Aerobics, Zumba en Shapelessen. In 2013 kwam ik aanraking met Yoga. Hierdoor werd ik mij veel meer bewust en leerde in op mijn lichaam, en het moment, af te stemmen. Dit opende hele andere deuren en met een andere inspanning, voelde ik mij fysiek en mentaal vele malen beter dan daarvoor. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij verder ben gaan verdiepen in Yoga en de Teacher training ben gaan volgen. Yoga is voor mij de geest, het gevoel en het lichaam leren samen te brengen. Altijd uitgaan van het geheel, yin en yang. In mijn lessen wil ik tools en inspiratie meegeven zodat je Yoga als mindset en levensstijl kunt gaan integreren en leert af te stemmen met wat jouw lichaam nodig heeft. En vooral dat je voldaan en blij naar huis gaat!

Naast het lesgeven, geef ik coaching en begeleiding in vitaliteitstrajecten, stressreductie en gedragsverandering.