omgeving Oohm

De plek waar Oohm is neergestreken is een droom. Een groener en rustgevender oord is er niet. Aan de rand van het eindeloze wandelgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen, ligt de eeuwenoude Buitenplaats Vogelenzang, waar ons prachtige pand ‘Teylingerbosch’ onderdeel van uitmaakt. Het landgoed is een van de mooiste parels van de provincie Noord-Holland. Dat zie en voel je aan alles als je er aankomt. 

Het indrukwekkende landgoed beslaat ruim 105 hectare en is opengesteld als wandelgebied. Oeroude bomen, mooie meertjes en kronkelende paadjes wisselen elkaar hier af. Deze magische omgeving geeft je het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan, en een natuurlijke rust komt als vanzelf over je heen. Hoe mooi is het om hier je (stilte)wandeling te maken na een fijne yogales, heerlijke lunch, relaxte massage of enerverende vergadering.  

Even uit de hectiek van het dagelijks leven, je hoofd leegmaken, ontspannen, opladen, mediteren en totaal tot rust komen.  We nodigen je uit om deze unieke plek zelf te ervaren!