Our coaches

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Elles Janssen

Coach

Mijn naam is Elles. Ik ben franchisenemer in de outfoor sport en integraal leefstijl coach en trainer. Moeder van Freek (11 jaar) en Tom (9 jaar) en na 15 jaar verkering de verloofde van Wigbert. 

Het is altijd mijn passie geweest sinds de komst van de kids om de balans te bewaren tussen werk en privé. En hierin mijn eigen ritme te vinden en te volgen. Niet wetende dat me dat uiteindelijk een bedrijf zou opleveren met een team van 10 vrouwen, een omzet van een ton en een werkdag van 10.00 – 14.00 u. Dit is mijn ritme. De uitkomst van mijn jarenlange zoektocht en de geboorte van mijn Academy, de LS Academy waarin ik mensen coach / begeleid in het vinden en volgen van hun eigen ritme. 

We lopen allemaal met dingen rond. Tegen dingen aan. En diep vanbinnen weten we dat heus — anders vertelt ons lichaam het ons wel. Het is de kunst om je bewust te zijn van jezelf, van wat je voelt. Om hulp vragen als je het nodig hebt. Het zeggen als je ergens mee zit of als je ergens iets van vindt. Goed voor jezelf zorgen. 

Ik leer je graag jezelf op één te zetten en hoe je dat doet, hoe je prioriteiten stelt en zo meer rust en duidelijkheid ervaart en dat het leven op jouw manier écht heel fijn is.

Je leert bij mij te geloven in jezelf. In je krachtbronnen, die je op dit moment wellicht nog niet eens ziet of voelt. Je krijgt begeleiding van mij. En als je in mijn groepsprogramma stapt ook van alle andere deelnemers aan dit 6 maamden traject. Jullie versterken elkaar in jullie zoektocht naar je eigen ritme. Naar dat wat jou uniek maakt. En je leert hoe je met jouw unieke krachten moeiteloos onderneemt en jouw passion plans waarmaakt.

Voel je welkom om een gratis spar-sessie in te plannen als mijn bericht jou raakt. 

Annemarie Rijkse

Coaching met schilderen

Annemarie heeft al 10 jaar het bedrijf Kunstanne. Ze zit al 30 jaar in de Kunst. Is geboren in Haarlem. Woont in Reeuwijk. 
Ze geeft workshops schilderen uit je hart voor bedrijfs- en familie-uitjes o.a. bij de horeca en therapeutisch als coach.   
Annemarie biedt aan de workshops schilderen uit je hart: 1 op 1 of 2. 
De workshop Verlies en nieuw begin. Individueel.  
Je bent welkom. Alles mag, niets moet: is haar thema. 
Belangstelling? Loop gerust bij haar binnen.  

Christine

Coach

Zijnsoriëntatie | verlichte levenskunst 

Ik ben Christine van der Stoel, 51 jaar en woon samen met mijn man en onze hond in Noordwijk. Onze twee dochters zijn al enkele jaren ‘het huis uit’. Ik heb een achtergrond als communicatieadviseur en -trainer. In die rol begeleid ik teams en individuele medewerkers bij het ontwikkelen van open communicatie en waardevolle relaties. 

In 2003 zette ik mijn eerste stappen op het pad van Zijnsgeoriënteerde levenskunst. Ik heb de driejarige Zijnstraining en de coachopleiding gevolgd bij de school voor Zijnsoriëntatie. Sinds 2015 werk ik als leraar Zijnsoriëntatie onder de naam Zijnderwijs. Ik geef cursussen, trainingen en coaching op het pad van levenskunst, zowel aan groepen als individueel, in mijn leerruimte bij Oohm. Ik volg jaarlijks leergangen, nascholing en retraites, en ben assistent-trainer bij de Zijnstraining.  

Lees verder via onderstaande link >

Joyce van Vliet

orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur

Als orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur’ geeft Joyce advies en begeleiding bij vragen over een gezonde, vitale leefstijl. Tijdens het coachgesprek komen onderwerpen aan de orde als voeding, beweging, stress, slaappatroon en sociale omgeving.  Joyce biedt ook de Aromatouch Technique (ontspannende aroma massage van 45 min. met 8 essentiële oliën) en reiki-behandelingen aan. 
Te mailen via: info@everybodymind.nl 

Joyce is er elke donderdagochtend.

Every family has a story to tell. Welcome to ours.