onze coaches

Joyce van Vliet

orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur

Als orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur’ geeft Joyce advies en begeleiding bij vragen over een gezonde, vitale leefstijl. Tijdens het coachgesprek komen onderwerpen aan de orde als voeding, beweging, stress, slaappatroon en sociale omgeving.  Joyce biedt ook de Aromatouch Technique (ontspannende aroma massage van 45 min. met 8 essentiële oliën) en reiki-behandelingen aan. 
Te mailen via: info@everybodymind.nl 

 

Elles Janssen

Coach

Mijn naam is Elles. Ik ben franchisenemer in de outfoor sport en integraal leefstijl coach en trainer. Moeder van Freek (11 jaar) en Tom (9 jaar) en na 15 jaar verkering de verloofde van Wigbert. 

Het is altijd mijn passie geweest sinds de komst van de kids om de balans te bewaren tussen werk en privé. En hierin mijn eigen ritme te vinden en te volgen. Niet wetende dat me dat uiteindelijk een bedrijf zou opleveren met een team van 10 vrouwen, een omzet van een ton en een werkdag van 10.00 - 14.00 u.

Christine van der Stoel

Coach

Zijnsoriëntatie | verlichte levenskunst 

Ik ben Christine van der Stoel, 51 jaar en woon samen met mijn man en onze hond in Noordwijk. Onze twee dochters zijn al enkele jaren ‘het huis uit’. Ik heb een achtergrond als communicatieadviseur en -trainer. In die rol begeleid ik teams en individuele medewerkers bij het ontwikkelen van open communicatie en waardevolle relaties. 

 

 

Martine Scheen

Holistisch coach

Toe aan een doorbraak?

Mijn naam is Martine Scheen. Ik werk als holistisch coach. Een holistische sessie brengt de aandacht van het denken naar het voelen. In een sessie gaat het dus niet om je problemen te bespreken, maar om te voelen in je lichaam wat gehoord wil worden. Het lichaam is namelijk ontzettend intelligent, alleen zijn wij veelal het luisteren verleerd.

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

Toverstokje

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Richard Buijtenhek

Trainer & coach

Jouw coaching voor werk en privé

Ik ben Richard Buijtenhek en de kernwoorden die mij het beste omschrijven zijn: transformatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, mindfulness, sjamanisme en zingeving. Ik ben 62 jaar, woon in Zandvoort en ben bij Oohm sinds maart 2021.

Als coach faciliteer ik professionals, managers en directieleden bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van hun zingeving. Als life coach (levenscoach, mentalcoach) ondersteun ik mensen die meer zicht willen krijgen op hun persoonlijke leven. Als transformatiecoach begeleid ik mensen bij het loslaten van hun belemmerende overtuigingen en als executive coach begeleid ik managers en directieleden bij het sturing geven aan hun werk en hun persoonlijke leven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde, hoogsensitieve en ‘nieuwetijds’ mensen.

Naast het zelf coachen, leid ik graag anderen op in dit prachtige vak. Zo ben ik als freelance docent verbonden aan de hogeschool NCOI (volwassenenonderwijs) waar ik diverse coach en psychologie opleidingen geef. Ik ben tevens verbonden als examinator.

Every family has a story to tell. Welcome to ours.