onze coaches

Joyce van Vliet

orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur

Als orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur’ geeft Joyce advies en begeleiding bij vragen over een gezonde, vitale leefstijl. Tijdens het coachgesprek komen onderwerpen aan de orde als voeding, beweging, stress, slaappatroon en sociale omgeving.  Joyce biedt ook de Aromatouch Technique (ontspannende aroma massage van 45 min. met 8 essentiële oliën) en reiki-behandelingen aan. 
Te mailen via: info@everybodymind.nl 

 

Juriaan Galavazi

Arts & Coach

Van klacht naar kans

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.
 

Christine van der Stoel

Coach

Zijnsoriëntatie | verlichte levenskunst 

Ik ben Christine van der Stoel, 51 jaar en woon samen met mijn man en onze hond in Noordwijk. Onze twee dochters zijn al enkele jaren ‘het huis uit’. Ik heb een achtergrond als communicatieadviseur en -trainer. In die rol begeleid ik teams en individuele medewerkers bij het ontwikkelen van open communicatie en waardevolle relaties. 

 

 

Martine Scheen

Holistisch coach

Toe aan een doorbraak?

Mijn naam is Martine Scheen. Ik werk als holistisch coach. Een holistische sessie brengt de aandacht van het denken naar het voelen. In een sessie gaat het dus niet om je problemen te bespreken, maar om te voelen in je lichaam wat gehoord wil worden. Het lichaam is namelijk ontzettend intelligent, alleen zijn wij veelal het luisteren verleerd.

Elles Janssen

Coach

Mijn naam is Elles. Ik ben franchisenemer in de outfoor sport en integraal leefstijl coach en trainer. Moeder van Freek (11 jaar) en Tom (9 jaar) en na 15 jaar verkering de verloofde van Wigbert. 

Het is altijd mijn passie geweest sinds de komst van de kids om de balans te bewaren tussen werk en privé. En hierin mijn eigen ritme te vinden en te volgen. Niet wetende dat me dat uiteindelijk een bedrijf zou opleveren met een team van 10 vrouwen, een omzet van een ton en een werkdag van 10.00 - 14.00 u.

Richard Buijtenhek

Trainer & coach

Jouw coaching voor werk en privé

Ik ben Richard Buijtenhek en de kernwoorden die mij het beste omschrijven zijn: transformatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, mindfulness, sjamanisme en zingeving. Ik ben 62 jaar, woon in Zandvoort en ben bij Oohm sinds maart 2021

 

Every family has a story to tell. Welcome to ours.