onze coaches

Joyce van Vliet

orthomoleculair, voedings- en suppletie adviseur

Hallo mijn naam is Joyce. Vrouw, moeder en holistisch coach. Vanuit de orthomoleculaire therapie kijk ik met een holistische blik naar de oorzaak van klachten of uitdagingen die zich kunnen aandienen. In het fysieke lichaam, maar ook mentaal en emotioneel. 
Te mailen via: info@everybodymind.nl 

Juriaan Galavazi

Arts & Coach

Van klacht naar kans

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

 

Janita Naaijer

Alignment Coach

Dinsdag aanwezig. Andere dagen op aanvraag

Erika van der Linden

ADD Coach

Aanwezig op donderdag. Andere dag op aanvraag.

Elles Janssen

Coach

Mijn naam is Elles. Ik ben integraal leefstijl coach en trainer. Moeder van Freek (11 jaar) en Tom (9 jaar) en na 15 jaar verkering de verloofde van Wigbert. 

Het is altijd mijn passie geweest sinds de komst van de kids om de balans te bewaren tussen werk en privé. En hierin mijn eigen ritme te vinden en te volgen. Niet wetende dat me dat uiteindelijk een bedrijf zou opleveren met een team van 10 vrouwen, een omzet van een ton en een werkdag van 10.00 - 14.00 u.

Richard Buijtenhek

Trainer & coach

Jouw coaching voor werk en privé

Ik ben Richard Buijtenhek en de kernwoorden die mij het beste omschrijven zijn: transformatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, mindfulness, sjamanisme en zingeving. Ik ben 62 jaar, woon in Zandvoort en ben bij Oohm sinds maart 2021

 

Every family has a story to tell. Welcome to ours.