Richard buijtenhek

Jouw coaching voor werk en privé

De kernwoorden die mij het beste omschrijven zijn: transformatie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, mindfulness, sjamanisme en zingeving. Ik ben 62 jaar, woon in Zandvoort, ben in 2005 mijn praktijk gestart en sinds maart 2021 is deze gevestigd bij Oohm. 

Als coach faciliteer ik professionals, managers en directieleden bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van hun zingeving. Als life coach (levenscoach, mentalcoach) ondersteun ik mensen die meer zicht willen krijgen op hun persoonlijke leven. Als transformatiecoach begeleid ik mensen bij het loslaten van hun belemmerende overtuigingen waardoor negatief gedrag (irritaties, vervelende eigenschappen) kan worden losgelaten.

Als executive coach begeleid ik managers en directieleden bij het sturing geven aan hun werk en hun persoonlijke leven.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hoogbegaafde, hoog sensitieve en ‘nieuwe tijds’ mensen. Naast het zelf coachen, leid ik graag anderen op in dit prachtige vak. Zo ben ik als freelance docent verbonden aan de hogeschool NCOI (volwassenenonderwijs) waar ik diverse coach en psychologie opleidingen geef. Ik ben tevens verbonden als examinator.

Richard Buijtenhek