Yin yoga & klankschaal concert
27 november

Deze heerlijke avond wordt verzorgd door Monique de Jong en Marco Bakker.
Voorafgaand aan het klankschaal concert verzorgt Monique een korte Yin Yoga sessie. Deze sessie zal je helpen om meer in je lichaam te komen zodat je tijdens de klankschalensessie nog dieper kunt ontspannen.
Na afloop is er thee met iets lekkers.
Wat is een klankschaal concert?
Alles wat je hoeft te doen is ontspannen liggen of zitten en de prachtige helende klanken hun werk te laten doen. Door het aanslaan van de klankschalen, gong, wind chimes, thingsja, Oceandrum, rainstick, drum en chakra klankbuizen komen de tonen in je fysieke, emotionele en etherische lichaam binnen en werken diep door. De trilling zorgt ervoor dat je in volledige ontspanning komt waardoor er ruimte vrij komt om te kunnen werken aan een stukje healing uit het verleden en heden.
Wie is Marco?
Spiritualiteit kwam op mijn pad en heb dit met beide handen aangepakt. Deze bijzondere ervaring inspireerde mij om daar zelf mee aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik ruim 15 jaar verder en heb vele mensen mogen helpen, bijzondere ervaringen en wijze lessen mogen ontvangen. Al deze leermomenten heeft er toe geleid dat ik nu sinds een aantal jaar mijn focus heb gelegd op klankhealing. De klankschaal die ik al een tijdje had staan is een start geweest met wat nu een bijzondere verzameling is geworden, waarvan iedere klankschaal zijn eigen klank en trilling heeft. Het effect van de klankschalen op het menselijk lichaam is groot en moeilijk in woorden te omschrijven, de enige manier om dit te ervaren is door het zelf een keer mee te maken.
Praktische tip: Neem een paar lekkere warme sokken mee.
Locatie: Oohm, Bekslaan 22 in Vogelenzang 
Datum en tijd: Vrijdag 27 november van 1900 u tot 2030 u. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig. 
Prijs: €35 per persoon, €30 voor Oohm-leden
Deelnemen mail naar; hello@oohm.nl

vrijdag 27 november 2020

vrijdag 27 november 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen