Zijnsoriëntatie; verlichte levenskunst; Christine

Zijnsoriëntatie; verlichte levenskunst 

Ik ben Christine van der Stoel, 51 jaar en woon samen met mijn man en onze hond in Noordwijk. Onze twee dochters zijn al enkele jaren ‘het huis uit’. Ik heb een achtergrond als communicatieadviseur en -trainer. In die rol begeleid ik teams en individuele medewerkers bij het ontwikkelen van open communicatie en waardevolle relaties. 

In 2003 zette ik mijn eerste stappen op het pad van Zijnsgeoriënteerde levenskunst. Ik heb de driejarige Zijnstraining en de coachopleiding gevolgd bij de school voor ZijnsoriëntatieSinds 2015 werk ik als leraar Zijnsoriëntatie onder de naam Zijnderwijs. Ik geef cursussen, trainingen en coaching op het pad van levenskunst, zowel aan groepen als individueel, in mijn leerruimte bij Oohm. Ik volg jaarlijks leergangen, nascholing en retraites, en ben assistent-trainer bij de Zijnstraining.  

Zijnsoriëntatie is een modern pad van levenskunst waarin spirituele beoefening en elementen van psychologie/psychotherapie gecombineerd zijn. Het lopen van dit pad heeft mij een helder perspectief op leven, liefde en werk gegeven. Ik heb leren rusten in (en genieten van!) ruime, contactvolle aanwezigheid, liefdevol én direct.  

Dat is ook de basis voor mijn leraarschap: ik spiegel jou wat in jou leeft en hoe jij dat ervaart. Tegelijkertijd krijg je zicht op wat jouw vrije zelf is, los van en voorbij je geschiedenis. Ik spiegel jou namelijk ook in wie je werkelijk bent. Op die manier leer je je natuurlijke aard te herinneren en te herkennen. Vrij én in verbinding, alles van jou is een uitdrukking van jouw natuurlijke, altijd al verlichte aard. Dit ‘rusten in Zijn’ voelt als een diep thuiskomen, alles van jou doet daar in meeJe kunt je leven vanuit die vrijheid vormgeven in relaties, werk en maatschappelijke betrokkenheid. 

Ik introduceer en begeleid je graag op dit pad van verlichte levenskunst!