Wellness is samengesteld woord.
In het centrum van puur zijn is wellness essentieel. Wat is wellness?
Wellness was een samenvoeging van de woorden well(being) en fitness. Wellness werd vooral het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk, in een hectische maatschappij. 
We hebben altijd wel wat. Ons werk, de kids die naar school, sport, bijlessen, muziekles of andere bezigheden hebben, onze telefoon, social media, noem het maar op. We moeten tegenwoordig erg veel. We werken, we zijn druk met het huishouden en ook alle sociale contacten verlangen dat we minstens één keer per maand van ons laten horen. Soms is het dan wel eens lekker om eventjes niets te doen. Even uitrusten, opladen en een dagje quality time. Een Dagje Wellness is zo’n heerlijk dagje om uit te rusten.

Geen prikkels van buitenaf, even rust!
Thuis plan je waarschijnlijk ook al momentjes voor jezelf in, maar hoe vaak word je dan wel niet gestoord door je telefoon of andere factoren van buitenaf? Tijdens een Dagje Wellness laat je je telefoon, tablet en laptop in je kluisje. Geen pushberichten, mailtjes of andere verzoekjes die tussendoor kunnen komen zodat je optimaal tot rust komt.

Wellness is goed zijn voor jezelf. In ons centrum van puur zijn hebben we speciale activiteiten en onze holistische experts staan klaar om het welzijn en uw gezondheid te stimuleren en te herstellen.