welkom nieuwe coach, elles

Elles Janssen

Hoe gaat het met je?

En hoe vaak stel jij deze vraag aan jezelf op een dag, in een week?

Mijn naam is Elles. Ik ben franchisenemer in de outdoor sport en integraal leefstijl coach en trainer. Moeder van Freek (11 jaar) en Tom (9 jaar) en na 15 jaar verkering de verloofde van Wigbert. 

Het is altijd mijn passie geweest sinds de komst van de kids om de balans te bewaren tussen werk en privé. En hierin mijn eigen ritme te vinden en te volgen. Niet wetende dat me dat uiteindelijk een bedrijf zou opleveren met een team van 10 vrouwen, een omzet van een ton en een werkdag van 10.00 – 14.00 u. Dit is mijn ritme. De uitkomst van mijn jarenlange zoektocht en de geboorte van mijn Academy, de LS Academy waarin ik mensen coach / begeleid in het vinden en volgen van hun eigen ritme. 

We lopen allemaal met dingen rond. Tegen dingen aan. En diep vanbinnen weten we dat heus — anders vertelt ons lichaam het ons wel. Het is de kunst om je bewust te zijn van jezelf, van wat je voelt. Om hulp vragen als je het nodig hebt. Het zeggen als je ergens mee zit of als je ergens iets van vindt. Goed voor jezelf zorgen. 

Ik leer je graag jezelf op één te zetten en hoe je dat doet, hoe je prioriteiten stelt en zo meer rust en duidelijkheid ervaart en dat het leven op jouw manier écht heel fijn is.

Je leert bij mij te geloven in jezelf. In je krachtbronnen, die je op dit moment wellicht nog niet eens ziet of voelt. Je krijgt begeleiding van mij. En als je in mijn groepsprogramma stapt ook van alle andere deelnemers aan dit 6 maamden traject. Jullie versterken elkaar in jullie zoektocht naar je eigen ritme. Naar dat wat jou uniek maakt. En je leert hoe je met jouw unieke krachten moeiteloos onderneemt en jouw passion plans waarmaakt.

Voel je welkom om een gratis spar-sessie in te plannen als mijn bericht jou raakt. 

Je kunt me bereiken via @elles_nu, via 📞 06-24946567 of 📨info@lsacademy.nl