We rise by lifting others - Thamar Karpes

Mijn levensveranderende reis wil ik graag delen met mensen, zodat de ware kracht van bewustzijn en bevrijding van innerlijke beperkingen ervaren kan worden. Als holistic en transformational healer heb ik de intentie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten, vanuit liefde en verbinding met zichzelf zodat ze bewuster, krachtiger en positiever in het leven staan.

 

Na een diepe burnout in 2015 ben ik een reis begonnen mezelf te helen. Yoga & Meditatie maakte al een belangrijk onderdeel uit van mijn leven en om voor mijn eigen verdieping heb ik de Vinyasa Teacher Training bij de Nieuwe Yogaschool gedaan waarmee ik de basis heb gelegd voor de verdere ontwikkeling van verschillende yogastijlen, waaronder mijn grootste bron van inspiratie Benjamin Sears uit New York.

 

Als healer loop ik mijn pad bij mijn teacher uit Peru Don Alejandro, hij komt uit de rechtstreekse lijn van de Inca’s en hij is een Paqo Pampamesayok, een hoeder van de aarde en meester in de energie. Mijn andere spirituele en esoterische teacher is Senia Melchizedek, werkende met de Mahatma energie is de hoogst beschikbare energie momenteel op aarde, rechtstreeks verbonden met de bron. De Mahatma energie vertegenwoordig het volledige spectrum, alle stralen van de bron die verbonden zijn met de opgestegen meesters.

 

Ik geef intuïtieve massages waarbij body, mind en soul worden verbonden. Ik heb mezelf ontwikkeld op ThaiVedic Thaise Yoga Massage en authentieke Hawaïaanse massagestijlen. Een bewuste aanraking kan het lichaam totaal laten ontspannen. Een manier om tot rust te komen. Wanneer je tot rust komt, ontstaat er meer bewustzijn en ruimte waardoor het makkelijker wordt om aandacht te geven aan wat je bezighoudt. Door alles even ‘stil te zetten’ komt er gelegenheid om te voelen en helemaal te zijn in het moment. Een intuïtieve massage is heel fijn om te ontvangen, gun jezelf regelmatig een massage als welkome aanvulling op een druk leven.

Je kunt de volgende massages en healings bij mij boeken:

 

Thaise Buddhistische Yoga Massage op basis van Ayurveda

De Thaise Yoga Massage is op basis van Ayurveda, één van de oudste healing systemen op basis van constitutie. De massage wordt afgestemd op jouw dosha en op basis van de 5 elementen. Er worden vloeiende bewegingen en stevigere druk op drukpunten in het lichaam, yoga stretches en ademhaling gecombineerd. Omdat je zelf niets hoeft te doen, ervaar je een diepe meditatieve ontspanning. Deze massage wordt gegeven op een massage mat op de grond en je draagt gemakkelijke zittende kleding.

 

Lua Lomi

Lua Lomi is deep tissue (een stevige vorm van Lomi Lomi) massage bedoeld om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creëren en stijfheid uit spieren en pezen te verdrijven. En dat met wonderbaarlijke resultaten! Ook brengt Lua Lomi verlichting bij strakke spieren, een stijve nek en andere klachten die het gevolg kunnen zijn van fysieke of mentale overbelasting. Lua Lomi is traditioneel verbonden met Lua, de Hawaiiaanse Martial Arts. Oorspronkelijk bedoeld om de strijders die gewond waren geraakt op het slagveld weer op te lappen, is Lua Lomi een vorm van Lomi Lomi die fysieke problemen helpt oplossen, maar die je ook helpt diep te ontspannen.

 

Lomi Lomi Aunty Maile Style

Lomi Lomi is een authentieke full body massage de bestaat uit vibratie technieken om het centrale zenuwstelsel tot rust te brengen en om drainage van het lymfe systeem te ondersteunen. De ritmische vibraties en druktechnieken worden gebruikt van het hoofd helemaal naar beneden naar de voeten en tenen, inclusief de buik (Opu Huli) en helpt de circulatie van het hele lichaam. Circulatie is goed voor de algehele gezondheid.

 

Opu Huli

Opu Huli is een traditionele buik massage. Opu Huli is een belangrijk onderdeel van de Hawaïaanse Lomi Lomi massage therapie. Opu betekent ‘maag’ en Huli betekent ‘draaien’ dit type bodywork wordt gebruikt om onder andere de spijsvertering te verbeteren, pijn in de onderrug te verminderen en om evenwicht te brengen tussen het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel.

 

Energetisch of sjamanistische healing

Ervaar je burnout symptomen, heb je last van slaap problemen of continue stress? Heb je een trauma, heb je hulp nodig bij rouwverwerking of scheiding? Wil je de verbinding met jezelf weer kunnen maken, maar kom je niet tot de kern? Door zware energie te verwijderen uit je energieveld, verloren zielsdelen weer terug te brengen en energetische healing te ontvangen, herstel je weer de verbinding met jezelf en stap je terug in je eigen kracht. Ik werk met de Mahatma energie, met aartsengelen en opgestegen meesters. Daarnaast werk ik met de energie van moeder aarde en het universum. Voorafgaand aan de healing sessie beginnen we met een intake, om jouw achtergrond te begrijpen en om een intentie te zetten. Wat wil jij uit de sessie halen? Als sjamaan, medium en holistic healer wordt ik intuïtief geleid en zal de heling plaats vinden. Dit gebeurt door aanraking, door mijn medicijnbuidel te gebruiken, veren en stenen (cuja’s).