Verhuur praktijkruimte soul

Oohm verhuurt inspirerende praktijk- en workshopruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier bedien je je eigen klanten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

De ruimtes kenmerken zich stuk voor stuk door veel licht en een luxe & huiselijke uitstraling. De ruimtes zijn ruim opgezet en staan in een zuurstofrijke omgeving, die een extra inspirerende uitwerking heeft op alles wat je doet.

Wanneer je een vast dagdeel gebruik maakt van 1 van de ruimtes, verzorgt Oohm zichtbaarheid via de website en social media. Jij kunt je optimaal focussen op je cliënten, die bij aankomst worden ontvangen in ‘de woonkamer’ door onze host.

Ben jij acupuncturist, masseur, haptonoom, manueel therapeut, coach, reiki-master, voedingsdeskundige, osteopaat, natuurgeneeskundige, medium, of een andere holistische professional? Heb je een florerende praktijk? Ben je het zat om altijd maar alleen te werken? En zoek je een nieuwe ruimte? Oohm is de perfecte plek!

Kom langs, ervaar deze magische plek en voel de kalmte en rust. Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

informeel vergaderen – SOUL – 33 m2

Deze lichte en ruime kamer is perfect voor een holistisch professional, maar ook voor groepen van ongeveer 4-6 personen. 

Deze ruimte is ruim opgezet met een bureau, 2 stoelen en een lounge gedeelte inclusief comfortabele bank en stoelen.