vergadermogelijkheden

Prachtige, lichte ruimtes met vrij uitzicht op de betoverende omgeving. 
De mooie, zuurstofrijke ruimtes bevinden zich in het ruim opgezette Oohm-centrum voor puur ZIJN, op het landgoed Vogelenzang, direct in het bos en tegen het beschermde natuur- en waterwingebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een wandeling in de bosrijke omgeving geeft een extra stimulans aan je meeting. Eenmaal binnen wordt ook het eten en drinken goed verzorgd.

Balance – boardroom – 49m2

Een lichte ruimte met prachtig uitzicht op de natuur, en van alle vergadergemakken voorzien. De BALANCE boardroom heeft één vaste tafel voor twaalf personen, maar kan natuurlijk ook voor kleinere groepen gebruikt worden. Denk aan MT-sessies, inspiratiesessie, trainingen of teammeetings.

  • Direct te boeken                      
  • Flatscreen                               
  • Flipover                            
  • 1 – 12 personen
  • Wifi + netwerk
  • Espresso machine

 FLOW – yogazaal – 70 m2

(1e verdieping)

Deze groots opgezette ruimtes zijn geschikt voor maximaal 20-30 personen. Perfect voor yogalessen (10-14 personen), maar ook voor coach gesprekken, vergaderingen of teambuilding sessies. De opstelling is aan te passen per bijeenkomst.

 BASE – trainingsZaal- 72 m2                 (Begane grond) 

Deze groots opgezette ruimtes zijn geschikt voor maximaal 20-30 personen. Perfect voor yogalessen tot 14 personen, maar ook voor coach gesprekken, vergaderingen of teambuilding sessies. De opstelling is aan te passen per bijeenkomst.