Trancereis Special Edition & Cacao Ceremonie

Trancereis Special Edition & Cacao Ceremonie

Zo enorm excited over dit event! Een Special Edition Trancereis waar je magic te wachten staat! De ervaringen van de Trancereizen an sich zijn al mindblowing en worden vergeleken met de diepte van Ayahuasca reizen.
Kan je je voorstellen hoe magisch dit gaat zijn in samenwerking met Cacao?! Wauw! De invulling van deze middag is een full Experience.

Dianne combineert verschillende elementen die elkaar versterken om jouw een magische multi-dimensionale Ervaring te geven. We vragen de Spirit van Cacao om ons te begeleiden de diepte in. De werking van de Spirit van raw Cacao helpt jezelf
Openen voor Liefde.
Cacao staat in verbinding met het Hart (Portal van de Ziel) en begeleidt je naar een diepere verbinding met je Ziel. Ter voorbereiding op de Shamanic Trancereis doen we een bijzonder Cacao Ritueel, begeleidt door Dianne & de Spirits waarmee zij werkt (Messengers (Pleiaden), Mya, Councils, en Engelen). Daarna gaan we de Trancereis in, waarbij de energie van de Cacao je helpt dieper te kunnen reizen. Intentie voor deze speciale middag is samen een krachtig Veld van Licht te creëren dat helend en uplifting is voor iedereen.

 

***** Over Trancereizen… Vanuit ancient culturen zijn Trancereizen al eeuwen een veelgebruikte tool om dieper te connecten met jezelf, je lichaam, je Ziel en het Universum. Kosmisch gezien bevinden we ons in een enorm bijzondere tijd die we als Mens zijnde nog nooit eerder hebben meegemaakt. Een transitie naar Herinneren. Herinneren Wie je Bent en waarom je hier bent. Je bent een multi-dimensionaal Wezen. En veel grootser en krachtiger dan je vaak vanuit aards perspectief denkt. Trancereizen brengt je weer in contact met jouw Natuurlijke Staat van Zijn. Door dit deel in jezelf te activeren, breng je je hersenen in een ‘Hogere’ Staat van Bewustzijn en verhoog je je frequentie. Je hoofd komt tot rust en je zakt in je werkelijke kracht. Je kan je voorstellen dat als je dit regelmatig beoefent, je deze frequentie ook gaat ervaren in je dagelijkse leven. Je voelt je meer thuis op aarde, je ervaart meer rust, krijgt meer overzicht, helderheid over je pad, je gezondheid verbetert. Onrustige delen in jezelf helen. En je komt weer Thuis bij Wie je Werkelijk Bent. Trancereizen is een middel om altijd naar Huis te kunnen reizen en vanuit een Hoger Perspectief naar jezelf en je leven te kijken. Ik noem Trancereizen ook wel ‘School van de Ziel’. Met je Ziel reis je; door verschillende lagen van jezelf, naar de aarde, andere dimensies, planeten en galaxies, verleden / toekomst, je ontmoet je Zielenfamilie & gidsen etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

***** Ervaar… ~ Een veilige Sacred Space ~ Bijzonder Cacao Ritueel in Ceremonie ~ Een gechannelde Transcendente Reis / Shamanic Journey afgestemd op jou en de groep ~ Reizen door het Universum met je Ziel ~ Breathwork ~ Energy Healing ~ Sound hypnosis met Shamanic drum ~ Verbinding met gelijkgestemde Zielen ~ Sharing Circle: na de Reis delen we ervaringen. Dit helpt je om inzichten beter te integreren. ~ Readings; waar nodig channel ik persoonlijke guidance voor jou & geef vanuit mijn Spirits antwoord op je vragen.

 

***** Wie is Dianne? Van jongs af aan had ik al contact met de ‘onzichtbare wereld’. Ik ben helderwetend, -voelend, -horend en –ziend. Door de jaren heen, leerde ik via mijn eigen spirituele reis en ervaringen op een diep niveau met mijn gaves samenwerken. Woorden schieten tekort voor de bijzondere impact die dit op mijn leven heeft gehad. Ik gun dit iedereen! Ik ben eigenaresse van School van de Ziel. Als Spiritueel Business Coach & Healer, help ik bezielde ondernemers met een bijzondere missie hun eigen unieke Stem (‘channel’) ontdekken. Via je eigen Goddelijke kanaal leer je hoe je alle onderdelen van jouw Soul Business kan channelen. Je ontdekt jouw Gouden Succes Formule en de magische Creaties die speciaal door jou heen willen komen (zielsmissie). Want iedereen heeft een unieke stem (Ziel) die door jou heen wilt komen en een belangrijke boodschap te verspreiden heeft! In mijn Healing sessies en -trajecten (ook voor niet-ondernemers) help ik je helen van oud trauma, overtuigingen die je in de weg zitten en niet meer dienen. Zodat er ruimte ontstaat in jezelf om een gelukkig leven te leiden waar je in je Hart en Ziel blij van wordt! Meer informatie over Trancereizen en wat ik doe: www.diannemeijer.com

 

***** PRAKTISCHE DETAILS: ~ Eet LICHT van te voren i.v.m. goede werking van de Cacao! ~ Warme kleding op koudere dagen is fijn. ~ Je journal is handig om inzichten op te schrijven. ~ Neem eventueel een edelsteen of sieraad mee dat je wilt opladen met de sacred energie van de middag.

Prijs: €65,- incl. btw | voor ondernemers: €51,35 ex. btw Note: We werken met een gemiddelde (geen hoge!) dosis Cacao. Er gelden contra-indicaties als je anti-depressiva gebruikt of bepaalde medische klachten hebt. Geef dit van te voren aan ons door. Als je vragen hierover hebt, kan je mij mailen op dianne@dianmeijer.com. Ik kijk er naar uit je te zien. Liefs Dianne.

Vrijdag 7 juli 18:30 - 22:00 uur