Toverstokje – I had a dream

Van kinds af aan droomde ik er al van om de wereld mooier/lichter te maken. Alsof ik met een toverstokje alles kon aanraken en kon oplossen.

Het pad dat ik bewandelde is begonnen in veel donkerte. Die probeerde ik weg te halen door maar niet op te vallen, altijd vrolijk en lief te zijn. Maar ook door heel hard te werken. In alle beroepen die daarop volgden kwam die toverstaf weer aan bod.

Intercedente, restaurant manager, personal assistant, eigenaar van een B&B, coach & yoga docent zijn de labels die ik er opgeplakt heb. Overal wilde ik met mijn toverstaf problemen oplossen en de omgeving lichter maken. In de ene rol ging me dat beter af dan in de andere.

Inmiddels ben ik erachter dat ik niet degene ben die de wereld lichter en mooier kan maken. Het draait niet om mij, ik ben niet de oplossing voor andermans issues. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en zijn eigen keuzes. Het enige wat ik kan doen is een ruimte bieden waar alles mag zijn. Dit is waaruit Oohm is ontstaan. Een plek voor ontspanning, comfort en ontwikkeling waar alles is zoals het is.

Liefs,

Monique