THUISKOMEN BIJ JEZELF EN JE LIJF WEER ECHT VOELEN, IS HET GROOTSTE CADEAU WAT EEN MENS ZICHZELF KAN EN MAG gEVEN

Hi, mijn naam is Diana Douma en ik zal bij Oohm holistische healingen en massages komen geven. Ik doe dit met heel veel liefde en zie graag de mensen in volledige rust, harmonie en balans komen. Ik ben zelf jaren geleden het pad van healing en persoonlijke ontwikkeling gaan volgen, op zoek naar mezelf en om mijn talenten te ontwikkelen. Ik heb daarvoor ook de nodige opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben op reis gegaan om mijn bewustzijn te vergroten, en delen in mij te ontdekken die ik vervolgens weer gebruik om andere mensen zoals ik te helpen op hun pad.

 

Ik heb daarom ook gekozen om een reis naar India Rishikesh te maken, waar ik een yogaopleiding heb gevolgd en hier ook door diepe innerlijke processen ben gegaan. Maar ook mijn reis naar Bali Ubud, heeft mij de authentieke Balinese massage helpen ontwikkelen, die ik met veel liefde ook geef tijdens mijn behandelingen. Ook andere cursussen die ik gevolgd heb, hebben mij tot innerlijke reizen en heling gebracht die ik nu met veel liefde mag overbrengen.

 

De ayurvedische massage heb ik samen met mijn Reiki Master diploma eigen gemaakt en is tot nu toe mijn meest geboekte behandeling. Een behandeling waar je volledig weer tot jezelf kan en mag komen. Thuiskomen bij jezelf en je lijf weer echt voelen, is het grootste cadeau wat een mens zichzelf kan en mag geven. Dus ik nodig iedereen met liefde uit, om zo een behandeling of een andere behandeling naar keuze bij mij te boeken, en zelf te ervaren wat het met jouw systeem kan doen. Om jezelf cadeau te geven, gewoon omdat jij en je lijf er mogen zijn. Wie weet zie ik jou snel tegemoet bij het prachtige centrum Oohm.

 

Namaste Diana