start springtime retreat

In deze diepzinnige begeleide meditatie, biedt Moojibaba een eenvoudige, maar enorm krachtige leidraad voor alle zoekers naar Waarheid. Deze meditatie brengt een mooie zuiverheid over en een diepe stilte, waarmee de luisteraar zijn vormloze bron en wezen zonder verleden, moeiteloos gaat herkennen. Met rustige begeleidende muziek. "Er valt niets te bereiken, niets te creëren, niets te veranderen, niets te beheersen - alleen deze oneindige uitgestrektheid. Dit is de wortel, het fundament van Zijn.” Muziek: 'Frozen in Time' van Peder B. Helland

Een week voor de start van deze dag met sappen:

  • Geen koffie of cafeïne
  • Geen alcohol
  • Minder of geen suiker
  • Drink veel water
  • Drink dranken op kamertemperatuur
  • Geen (of vermijd) vlees  
  • Vermijd gefrituurd gefrituurde producten
  • Geen zuivel, liever plantaardige melk
  • Eet regelmatig 

Neem de komende week tijd om te mediteren
Zonder oordeel kijken naar wat je niet meer dient
Onze tip! Luister eens mee met het onderzoek naar je pure zelf van Robert Bridgeman hieronder.

Techniek om je ware zelf te leren kennen

Een oefening om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Het klinkt heel groot, maar is het in feite niet. Ik kwam er zelf achter tijdens een retraite op Terschelling. Ik ben niet mijn lichaam, ik ben niet mijn emoties, ik ben niet mijn herinneringen en niet mijn persoonlijkheid etc. In deze oefening meer hierover.

it's springtime retreat
ERVAAR PUUR ZIJN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen