Start feeling at Oohm; Gerrit

Hoe vind je je weg in het leven en ontdek je wie je werkelijk bent, wat is puur en hoe vind je ontspanning? Soms lukt dat gewoon vanzelf en af en toe volgt dat na een bijzondere levensfase of een gebeurtenis die je leven compleet verandert.

Alweer 20 jaar geleden kwam ik via een Zuid-Amerikaanse arts in aanraking met shiatsu op een moment dat ik moest leren om mijzelf en anderen weer aan te raken. Daarna ging ik me verdiepen in Chinese en Japanse traditionele geneeskunde en volgde een opleiding tot shiatsu therapeut aan de school voor klassieke shiatsu in Den Haag.

Door de jaren heen raakte ik steeds meer gefascineerd door de anatomie en de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. Via de opleidingen sportmassage, psychosociale basiskennis en diverse bijscholingen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een veelzijdig masseur die technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde toepast in een eigen praktijk.

Sinds 1992 woon ik in Vogelenzang en regelmatig -als ik op zoek ben naar rust en een plek voor zelfreflectie- wandel ik graag op het landgoed waar Oohm is gevestigd. Wat is er mooier om op deze prachtige plek rustzoekers weer in contact te brengen met hun lichaam en op weg te helpen naar een bewuste manier van leven?

Iedereen die op zoek is naar een uurtje rust en een energetische kennismaking met een mix van ontspanningsmassage en Zen shiatsu, kan mij vinden in de massageruimte bij Oohm.

Voor persoonlijk geluk is het essentieel om samen te leven met anderen en gezond te blijven, zodat we de tijd die we op aarde doorbrengen zo aangenaam mogelijk maken voor onszelf en iedereen in onze directe omgeving. Alleen door open en onbevooroordeeld te luisteren en te delen komt iedereen verder op het pad naar levenswijsheid. Elk mens is waardevol als informatiebron, want we hebben allemaal onze eigen ervaring, onafhankelijk van elkaar maar onverbrekelijk verbonden, afhankelijk en voorbestemd om met elkaar de toekomst vorm te geven.

Start feeling at Oohm,

Gerrit