Graag stellen we je voor aan Robi, één van onze teamleden verantwoordelijk voor de sales.

Ik ben Robi Sterk, 35 jaar en moeder van 2 prachtige kindjes. Van nature ben ik zorgzaam, behulpzaam en stel anderen graag op hun gemak. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan eerlijk zijn en oprechtheid. Gedraag je als jezelf en vertrouw erop dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Ik ben een denker, en maak graag weloverwogen beslissingen. Daarentegen is gewoon doen ook zeker iets dat in ik de loop der jaren geleerd heb. Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.

De afgelopen jaren heb ik me fulltime gericht op het opvoeden van de kinderen en nu ze groter zijn is het tijd voor nieuwe uitdagingen naast het moeder zijn. Met een doel voor ogen ben ik gedreven en zorg ik dat alles tot in de puntjes geregeld is. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld op het commerciële vlak. Beginnend als intercedent en uiteindelijk een eigen onderneming in de entertainment branch. Nu grijp ik een nieuwe kans aan die ik krijg bij Oohm! Hét yoga centrum waar ik zelf als yoga leerling altijd al naar op zoek was! Als medewerker sales mag ik er voor zorgen dat alle ruimtes straks volzitten en alle gasten zich welkom en thuis voelen! Ik ben dankbaar voor de prachtige locatie waar ik mag werken, terwijl ik het gevoel heb van thuis zijn.

Hopelijk tot ziens bij Oohm!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen