retrEAts

Welcome to the good life

Het leven van alledag is vaak hectisch en houden we veel ballen hoog. We worden vaak afgeleid door werk uitdagingen, e-mails, social media, telefoontjes en niet te vergeten het nieuws. Even een dag zonder telefoon en tijd voor jezelf is absoluut geen overbodige luxe. Wanneer we goed voor onszelf zorgen, kunnen we beter ons werk doen en zijn we fijnere mensen voor onze omgeving. Je zou jezelf geregeld een dag moeten gunnen. Een dag om tot rust te komen van alle afleidingen en wellicht eens te reflecteren over waar je op dit moment staat. Boost je energie en frequentie. Je zult zien dat daarna alles weer stroomt.

In ons centrum voor puur ZIJN is alles gericht op jou en ‘the good life’. In onze lichte schitterende locatie kan je genieten van workshops, yogalessen, meditaties, coaching, massage, reiki of maak je een wandeling op ons mooie bosrijke landgoed

WIL JE 1 DAG EVEN TOT JEZELF KOMEN, MAAR ZIT ER IN ONS AANBOD NIET EEN DAG OF RETREAT DIE JE AANSPREEKT? DAN GAAN WE GRAAG MET JE AFZONDERLIJK KIJKEN WAT HET BESTE BIJ JE PAST. 

WE HEBBEN MEERDERE MOGELIJKHEDEN EN HIERNAAST STAAN EEN AANTAL VOORBEELDEN.

Do more of what makes you happy

Je kan natuurlijk een dag voor jezelf bij ons plannen, maar misschien is het nog wel leuker om een vriend of vriendin mee te nemen.

Mail of bel ons en we kijken graag met je mee  hoe we deze dag kunnen vormgeven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen