retrEAts

Welcome to the good life

Het leven van alledag is vaak hectisch en vaak houden we veel ballen hoog. We worden vaak afgeleid door werk uitdagingen, e-mails, social media, telefoontjes en niet te vergeten het nieuws. Even een dag zonder telefoon en tijd voor jezelf is absoluut geen overbodige luxe. Wanneer we goed voor onszelf zorgen, kunnen we beter ons werk doen en zijn we fijnere mensen voor onze omgeving. Je zou jezelf geregeld een dag moeten gunnen. Een dag om tot rust te komen van alle afleidingen en wellicht eens te reflecteren over waar je op dit moment staat. Een dag die jezelf kan indelen zoals jij m graag zou hebben.


In ons centrum voor puur ZIJN is alles gericht op jou en ‘the good life’. In onze lichte schitterende en zuurstofrijke locatie kan je genieten van workshops, yogalessen, meditaties, coaching, massage, reiki, beauty behandeling van Colour & Spice of maak een wandeling op ons schitterende bosrijke landgoed. 

Do more of what makes you happy.

Je kan natuurlijk een dag voor jezelf bij ons plannen, maar misschien is het nog wel leuker om een vriend of vriendin mee te nemen.

Mail of bel ons en we kijken graag met je mee  hoe we deze dag kunnen vormgeven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen