Verhuur praktijkruimtes

Oohm verhuurt inspirerende praktijk- en workshopruimtes voor verschillende holistische disciplines. Hier bedien je je eigen klanten en krijg je de mogelijkheid om samen te werken met andere holistische specialisten.

De ruimtes kenmerken zich stuk voor stuk door veel licht en een luxe & huiselijke uitstraling. De ruimtes zijn ruim opgezet en staan in een zuurstofrijke omgeving, die een extra inspirerende uitwerking heeft op alles wat je doet.

Wanneer je een vast dagdeel gebruik maakt van 1 van de ruimtes, verzorgt Oohm zichtbaarheid via de website en social media. Jij kunt je optimaal focussen op je cliënten, die bij aankomst worden ontvangen in ‘de woonkamer’ door onze host.

Ben jij acupuncturist, masseur, haptonoom, manueel therapeut, coach, reiki-master, voedingsdeskundige, osteopaat, natuurgeneeskundige, medium, of een andere holistische professional? Heb je een florerende praktijk? Ben je het zat om altijd maar alleen te werken? En zoek je een nieuwe ruimte? Oohm is de perfecte plek!

Kom langs, ervaar deze magische plek en voel de kalmte en rust. Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

PRAKTIJKRUIMTE – PeaCE – 20m2

Een sfeervolle, lichte ruimte geschikt voor een holistisch professional. Deze ruimte kan ook goed gebruikt worden voor een dag werken aan je projecten zonder gestoord te worden. Deze prachtige ruimte kun je per dagdeel, dag of avond, maar ook voor een vast dagdeel in de week te gebruiken. 

praktijkruimte  –  wise – 21 m2

Deze lichte ruimte is ideaal voor een dag hard werken, maar zeker ook voor 1 op 1 coach sessies. Er staat een bureau met 2 stoelen, een zitje en er is ook ruimte om een matjes met kussens neer te leggen.

 

 

 

PRAKTIJKRUIMTE –  jOy – 11 m2

Deze mooie ruimte is geschikt voor een holistisch professional die een behandeltafel nodig heeft. Deze ruimte heeft een behandeltafel en een wasbak met warm en koud water.

Ben je bijvoorbeeld masseur, lichaamsgericht coach of acupuncturist? Dan is dit een ideale kamer om je cliënten te ontvangen en te behandelen. Deze ruimte is per dagdeel te huren. 

Wij gebruiken deze ruimte ook voor onze eigen massages, dus stuur een berichtje naar hello@oohm.nl als je deze wilt boeken.

PRAKTIJKRUIMTE – silence – 18 m2

Deze lichte en ruime kamer is perfect voor een holistisch professional, maar ook voor kleine groepen van ongeveer 2 personen. 

Deze ruimte is ruim opgezet met een bureau, 2 stoelen en een lounge gedeelte inclusief comfortabele bank en stoelen.

 

PRAKTIJKRUIMTE – SOUL – 33 m2

Deze lichte en ruime kamer is perfect voor een holistisch professional, maar ook voor kleine groepen van ongeveer 4-6 personen. 

Deze ruimte is ruim opgezet met een bureau, 2 stoelen en een lounge gedeelte inclusief comfortabele bank en stoelen.