Our stories

Monique de Jong

Founder / Yogadocente / Coach

De droom van Monique is om het leven lichter te maken voor de mensen in haar omgeving. In verschillende functies heeft ze dit gedaan. De ene ging haar beter af dan de andere. Alles wat ze in het verleden gedaan heeft, komt nu mooi samen. Hotelschool, restaurant manager, runnen van een B&B in Amsterdam,  personal assistant, yoga teacher en coach.

Charlotte Hansen

Chefkok & Founder Soletti

Ik ben Charlotte, bijna 30 en nieuwe chefkok bij Oohm. Ik ben een foodie in hart en nieren en daarbij deel ik de liefde voor yoga en natuur. Ook ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe smaaksensaties. Met heel veel plezier en bakken aan nieuwe inspiratie begin ik dan ook aan deze nieuwe baan. Na het afronden van de koksopleiding en diverse ervaring in de professionele keuken heb ik de afgelopen 5 jaar mijn eigen cateringbedrijf gerund “Solotti” en zal naast mijn werkzaamheden bij Oohm ook blijven bestaan. De kwaliteit van de gerechten staat bij mij altijd voorop en sfeer is voor mij net zo belangrijk. Aan gastvrijheid zal het dan ook nooit ontbreken en koken doe ik met een grote glimlach. Koken is gevoel en zo hoort bij elke stemming een passend gerecht, wat met liefde bereid is. Ik heb dan ook heel veel zin om jullie samen met mijn keukenteam te verrassen met mooie en (h)eerlijke gerechten van het seizoen. Mijn motto is die van de ananas: Stand tall, wear a crown and be sweet on the inside

Eva Singor

Holistic Therapist & Hostess

Mijn naam is Eva. Filosofisch denker, ochtendmens, natuurliefhebber en verliefd op elke hond die ik tegenkom. Op veel vlakken probeer ik intuïtief te leven; voeding, sport, slaap, meditatie en ook op de yoga mat beweeg ik vaak naar ingeving. 

Super trots dat ik vanaf het begin onderdeel uitmaak van Oohm. Puur zijn en puur leven, is iets waar ik zoveel mogelijk naar streef. Ik heb geleerd dat dicht bij jezelf blijven het mooiste cadeau is. 

Lees meer >

Every family has a story to tell. Welcome to ours.

Robi Sterk

Sales

Ik ben Robi Sterk, 35 jaar en moeder van 2 prachtige kindjes. Van nature ben ik zorgzaam, behulpzaam en stel anderen graag op hun gemak. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en hecht veel waarde aan eerlijk zijn en oprechtheid. Gedraag je als jezelf en vertrouw erop dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Ik ben een denker, en maak graag weloverwogen beslissingen. Daarentegen is gewoon doen ook zeker iets dat in ik de loop der jaren geleerd heb. Als je aarzelt, groeit je angst. Als je waagt, groeit je moed.

Naz Dur

Yogadocente

Door deze elementen bij elkaar te brengen is Happy Naz ontstaan, Yoga zorgt ervoor dat ik terugkom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en Happy.

De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.

Lees verder > 

Marije Suur

Manager

Ik ben Marije en woon in Haarlem met mijn zoontje Fink van 7. Ik geniet enorm van de natuur; de zon, de bossen, de duinen, de zee, en daar zijn we samen dan ook zoveel mogelijk te vinden. Mijn hoofd raakt er leeg, mijn hart vol en we worden er zo blij van. Wat een cadeau om voor Oohm aan de slag te gaan, op deze werkplek, midden in de natuur! Ik ben down-to-earth, ontdek het liefst constant nieuwe plekken en dingen en ik kan eindeloos genieten van muziek, liefst live! Ook mijn liefde voor reizen en yoga is groot. Monique & ik hebben elkaar ontmoet tijdens yoga op 1 van mijn reizen naar Thailand. Super enthousiast ben ik dat ik al in de beginfase van Oohm volop mag meedraaien als manager.

Lees meer >

Ilja Bos

Yoga teacher

In 2014 ontmoette ik een bijzondere vrouw op Bali. In de ontmoeting ging mijn hart volledig open en draaide mijn kijk op de wereld 180 graden. Niets was vanaf dat moment nog hetzelfde. 

Met het openen van mijn pure hart ervaar ik dat alles precies en perfect is in elk moment. Elke stap die we hebben gezet brengt ons in het hier en nu. Ik zie en voel dat ik vrij ben van de gedachten en patronen die mij gevangen hielden. Ik ben mijn hart, het pure bewustzijn waarin elke gedachte en emotie volledig in liefde wordt ervaren.

De ervaring op Bali was geen blijvende ervaring. De realisatie is voor mij de uitnodiging om te leven vanuit mijn open hart. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het spirituele pad op ben gegaan van yoga, meditatie en mijn spiritueel lerares Pia Ma heb gevonden. Zij leren mij te verzachten in en het volledig toelaten van de ervaring,  zoals belemmerende gedachten en overweldigende emoties.

Lees verder >

Amber Hanning

Yoga teacher

In 2009 werd mijn hobby mijn werk en ben ik begonnen met lesgeven. Mijn voorkeur ging altijd uit naar conditionele- en krachtlessen. Zo ben ik zelf ook begonnen in lesgeven met o.a. Aerobics, Zumba en Shapelessen. In 2013 kwam ik aanraking met Yoga. Hierdoor werd ik mij veel meer bewust en leerde in op mijn lichaam, en het moment, af te stemmen. Dit opende hele andere deuren en met een andere inspanning, voelde ik mij fysiek en mentaal vele malen beter dan daarvoor. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij verder ben gaan verdiepen in Yoga en de Teacher training ben gaan volgen. Yoga is voor mij de geest, het gevoel en het lichaam leren samen te brengen. Altijd uitgaan van het geheel, yin en yang.

Bob de Jong

Yoga teacher

Een diepere connectie met je zelf, het bouwen aan je innerlijke motivatie en actie ondernemen op basis van je waarden is mijn recept voor rijkere ervaringen, sterkere relaties en persoonlijke groei. Dat is voor mij puur Zijn en ik hoop iedereen bij Oohm te kunnen helpen met het vinden van hun eigen pad naar puur Zijn.

 

Mijn naam is Bob, 34 jaar, en ik gebruik yoga als een een middel om bovenstaande te realiseren. Bewegen op je ademhaling is daar onderdeel van, maar yoga is voor mij meer dan dat. Het wordt namelijk pas echt interessant als je van je mat afstapt en de lessen uit yoga kan toepassen in je dagelijks leven. En andersom zie je je patronen, persoonlijkheid en de dingen waarmee je worstelt weerspiegelen op de mat. Zo kom ik steeds meer over mezelf te weten en kom ik dieper tot mijn kern. Of ik ooit tot dé kern kom vraag ik me af, maar het gaat dan ook meer om de reis daar naartoe.

 

 

Namaste,

Bob

Riki Smits

Yoga teacher

Toen ik in 2006 verhuisde van het oosten van het land naar Amsterdam werd yoga een steeds belangrijker onderdeel in mijn leven. In mijn drukke sociale- en werken in bedrijfsleven bracht het me steeds de rust en ontspanning waarnaar ik op zoek was.

Totdat in 2014 het roer omging en ik verschillende trainingen en opleidingen volgde. Hierin leerde en merkte ik hoe belangrijk het is om ook in je dagelijkse leven op deze manier goed voor je lichaam te zorgen. Yoga is enorm ondersteunend daarbij en inmiddels is het veel meer een lifestyle geworden, dan alleen de fysieke houdingen in een yogales.

Lees verder >