Oohm was voor mij liefde op het eerste gezicht. Het is waar ik voor sta. Alles komt hier samen, Nancy Draijer

Ik ben Nancy, 39 jaar. Ik woon in Hoofddorp, samen met mijn man en onze twee kinderen. 

Ik ben gek op dieren en dus wonen er bij ons ook nog een hond, een kat en twee konijnen. Daarnaast ben ik de gelukkige verzorgster van een prachtig paard. 

Dieren zijn onmisbaar in mijn leven. Ze zijn puur, leven in het nu en zijn daarom perfecte leermeesters. Zij leven vanuit intuïtie en gevoel. Iets waar ik ook zoveel mogelijk naar streef.

Oohm kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Waar ik precies naar op zoek was wist ik niet, maar één ding wist ik wel, mijn hart moest er sneller van gaan kloppen. 

Oohm was voor mij liefde op het eerste gezicht. Het is waar ik voor sta. Alles komt hier samen. Mijn liefde voor hospitality, waarin ik al bijna twintig jaar werkzaam ben als stewardess. En de liefde voor yoga, meditatie, bewustwording en gezonde voeding. En dit alles in een prachtig pand middenin het groen. Mijn hart maakte een sprongetje.

Gelukkig was de liefde wederzijds…

In dit mooie centrum ben ik er, als allrounder, helemaal voor jou. Voor een heerlijke kop thee in de woonkamer of om jouw gasten te verzorgen in de door jou gehuurde ruimte. Ik ben er voor vragen of juist in alle stilte, net waar jij behoefte aan hebt. 

Ik hoop je een gevoel van thuiskomen te geven, thuis bij jezelf én bij Oohm. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Je bent heel welkom!

Goed voor jezelf zorgen is allesbehalve egoïstisch, het is absolute noodzaak. Het is net als wanneer aan boord de zuurstofmaskers naar beneden komen. “Put on your own mask first before assisting others”