Onze nieuwe collega eva; 'Give to the world what you want
to receive'.  

Mijn naam is Eva. Filosofisch denker, ochtendmens, natuurliefhebber en verliefd op elke hond die ik tegenkom. Op veel vlakken probeer ik intuïtief te leven; voeding, sport, slaap, meditatie en ook op de yoga mat beweeg ik vaak naar ingeving. 

 

Super trots dat ik vanaf het begin onderdeel uitmaak van Oohm. Puur zijn en puur leven, is iets waar ik zoveel mogelijk naar streef. Ik heb geleerd dat dicht bij jezelf blijven het mooiste cadeau is. 

 

Zelfliefde is meer dan een hippe hashtag op Instagram. Het is een zoektocht dat gaat om jezelf durven te ontvangen, jezelf leren zijn en keuzes maken vanuit je diepste kern. Voor jezelf kiezen is voor jezelf zorgen. Als Holistic Therapist kijk ik, samen met jou, verder dan de behandeling. We kijken naar wat jij nodig hebt. Ik geloof in de heilzame werking van de natuur. Als we haar met respect benaderen, krijgen we dat terug. Daarom werk ik vol overtuiging met de holistische producten van Colour&Spice. 

 

Je kunt me bij Oohm ook tegenkomen als Hostess. In beide rollen ontvang ik jou graag in je puurste zijn. Mijn motto: ‘Give to the world what you want to receive’.