Onze masseurs

Onze masseurs

Kijk deze mooie mensen! Dit zijn onze masseurs✨ Ieder van hen heeft zijn eigen specialisme. We stellen ze graag kort aan je voor:

Kate Maslowska is therapeut, moeder, yogi en tekenaar. Bij ons geeft ze overheerlijke voetreflextherapie. Het is een ultieme ontspanning op diepere lagen.

Gerrit de Vries is 63 jaar en kwam 20 jaar geleden in aanraking met Shiatsu. Hij heeft zich ontwikkeld tot masseur die technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde toepast. Voor iedereen die op zoek is naar een uurtje rust en een energetische kennismaking met zen shiatsu kunnen we Gerrit inzetten.

Annelies Stellinga geeft al jaren stoelmassages. Zij kan in overleg een combinatie geven van een deep tissue en reiki massage, maar ook stoelmassages zijn bij haar te boeken.

Minne van Woersem heeft een vierjarige opleiding gevolgd tot holistisch massagetherapeut en is in 2013 begonnen met zijn eigen praktijk. Hij biedt onder andere deep tissue, klachtgerichte en ontspanningsmassages aan. De massage geeft je de rust en de ruimte om uit het hoofd en in je lijf te zakken. Door het loslaten van oude spanning kan de energie weer vrij doorstromen en ervaar je na de massage meer heelheid en ontspanning.

Benieuwd naar onze mogelijkheden, vraag het ons gerust via hello@oohm.nl of bel/app 0651969889. Mooi cadeau voor jezelf, maar natuurlijk ook voor een ander!🍀✨🍀