Naz Dur; 'Yoga, vinyasa, beads, sun, sea, surf, nature lover…'

Graag stellen we je voor aan Naz, yoga teacher.

 

 

Door deze elementen bij elkaar te brengen is Happy Naz ontstaan, Yoga zorgt ervoor dat ik terugkom naar mijn roots, kan zijn wie ik daadwerkelijk ben, thuis bij mijzelf en Happy.

De liefde voor yoga, bewegen, bewust met het lichaam en voeding bezig zijn heeft altijd wel mijn interesse getrokken.

Niemand stapt op de een of ander dag op de (yoga) mat, dit is meestal met een reden… zat veel in mijn hoofd, kon geen antwoorden op vragen vinden die op dat moment speelden.

Door uren op mijn mat door te brengen, kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik graag wilde met mijn leven. Mijn passie voor yoga groeide. Tijdens een les kreeg ik zo de ingeving… ik wist het…. Yoga teacher worden, mijn interesses samenbrengen en de passie voor yoga overbrengen naar andere yogi’s.

Toen ik begon met lesgeven kreeg ik daar veel energie van, mijn passie voor yoga werd steeds groter en daardoor ben ik steeds weermeer opleidingen gaan volgen en dit zal ik waarschijnlijk ook nog wel even blijven doen.

Voor mij is yoga leven, verbintenis met jezelf en overdragen naar een ander.

Namaste