Martine SCheen Holistisch coach

Toe aan een doorbraak?

Mijn naam is Martine Scheen. Ik werk als holistisch coach. Een holistische sessie brengt de aandacht van het denken naar het voelen. In een sessie gaat het dus niet om je problemen te bespreken, maar om te voelen in je lichaam wat gehoord wil worden. Het lichaam is namelijk ontzettend intelligent, alleen zijn wij veelal het luisteren verleerd. Ik help jou om je te openen voor die wijsheid van binnen, om erop te leren vertrouwen hierop en vervolgens te handelen. De technieken zijn deels wetenschappelijk beproefd en deels hebben ze eeuwen overleefd. Ik heb nog niemand ontmoet, die dit niet kon. Het lastige voor iedereen: de tijd voor jezelf maken en jouw gevoel van geluk en gezondheid. Maar ben jij niet het allerbelangrijkste? Hopelijk zei je net innerlijk ja…

Ervaar het zelf!

Elke keer is weer een verrassing van wijsheid en inzichten. Ik nodig je graag uit het zelf te ervaren, want alleen jouw ervaring is dat wat telt. Voor ervaringen van anderen zie www.hallorust.nl/ervaringen. Elke sessie is op maat en afgestemd op jouw vraag of ontwikkel thema’s.

Ik heb naast dat ik coach ben, de ervaring als strateeg en consultant bij bedrijven en overheid. De combinatie van coaching en strategie zorgt ervoor dat ik me goed kan inleven in welke uitdagingen er in het bedrijfsleven gevraagd worden van medewerkers en directie. Voor leiders van nu en de toekomst verzorg ik conscious leadership coachingsprogramma’s. Alle programma’s zijn op maat gemaakt. Offerte op aanvraag.

Een deel van de coaching vindt waar mogelijk buiten in de natuur plaats. Meer info: www.hallorust.nl