Kate; therapeut, moeder, yogi en tekenaar.

Ik ben Kate Maslowska, therapeut, moeder, yogi en tekenaar. Ik behandel alweer vier jaar. Mijn stage heb ik gelopen bij Diepenveen fysiotherapie en studie afgerond met een stage in China. Mijn passie ligt bij hooggevoeligheid, burn-out, depressie en diepe verkenning van eigen ik. Voetreflex is een ultieme ontspanning op meerdere lagen.

Reflextherapie betekent weerspiegeling. Het lichaam weerspiegelt zich in de voeten, de handen en de oren. Voor de oorsprong van voetreflextherapie moeten we terug naar de tijd van de oude Egyptenaren of Inken. De arts W. Fitzgerald ontwikkelde de hedendaagse voetreflexologie. 

Voetreflexologie is een behandelmethode waarbij we als doel hebben om een natuurlijk evenwicht te bereiken in het lichaam. De zogenaamde homeostase. Het is evenwicht in het lichaam tussen bepaalde processen (ademhaling, temperatuur, bloeddruk, zuurtegraad) en het vermogen van het lichaam dit evenwicht te behouden ondanks invloeden van buitenaf. Deze invloeden van buitenaf kunnen niet alleen fysiek deblokkeren, maar ook je mentale en emotionele evenwicht. Alles is toch met elkaar verbonden.

In de behandeling worden acupunctuurpunten behandeld, waar ook de meridianen weer mee in contact staan. Deze meridianen staan weer in contact met het hele lichaam.