Ingrid valks

15-uren Stil Zijn. De mind wordt volkomen stil als je niet praat. Het is vaak meer helend om naar de taal van je lichaam te luisteren dan te praten over uitdagingen in het leven. Tijdens deze 15-uren Stil Zijn leer je de spanningen die je in je lichaam voelt te accepteren en te verteren. Je leert je lichaam en geest te verbinden met je hart zodat je kunt leven en werken vanuit je hart. Je wordt uitgenodigd de innerlijke stilte te ervaren en om je volledig naar binnen te richten.

Deelnemers wordt gevraagd om digitaal te detoxen. Laat dus je tablet thuis en gun ook je telefoon een pauze terwijl je jezelf verwent met vijftien uren Stil Zijn. Deze uren drink je gemberthee, verse muntthee en eet je plantaardig voedsel voor een zachte detox van het lichaam. Je geniet van nidra-, yin yoga- en meditatie oefeningen en een zen-wandeling in de wilde natuur. Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk het zal zijn om je gedachten en zorgen los te laten, met alleen je bewustzijn en je adem. Voordat we de 15 uren Stil Zijn afsluiten, neem je de zeven stappen naar de stilte.

De facilitator van deze stilte-ervaring is Ingrid Valks. Een gecertificeerd yoga- en meditatiedocent met een achtergrond als ondernemer en bestuurder in het bedrijfsleven. In haar zakelijke leven verbond ze mensen met merken en organisaties. Met haar initiatief thepoweroftimeoff.com verbindt ze mensen met zichzelf. Ingrid begrijpt heel goed de dagelijkse druk om de beste prestaties te leveren. Zij kent uit eigen ervaring ook de impact van tijd vrij maken voor mentaal welzijn en persoonlijke groei.