Ilja Bos; "Je wordt uitgenodigd om te ervaren wat voor jou waar is en hoe jij meer kunt leven vanuit jouw open hart."

In 2014 ontmoette ik een bijzondere vrouw op Bali. In de ontmoeting ging mijn hart volledig open en draaide mijn kijk op de wereld 180 graden. Niets was vanaf dat moment nog hetzelfde. 

Met het openen van mijn pure hart ervaar ik dat alles precies en perfect is in elk moment. Elke stap die we hebben gezet brengt ons in het hier en nu. Ik zie en voel dat ik vrij ben van de gedachten en patronen die mij gevangen hielden. Ik ben mijn hart, het pure bewustzijn waarin elke gedachte en emotie volledig in liefde wordt ervaren.

De ervaring op Bali was geen blijvende ervaring. De realisatie is voor mij de uitnodiging om te leven vanuit mijn open hart. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het spirituele pad op ben gegaan van yoga, meditatie en mijn spiritueel lerares Pia Ma heb gevonden. Zij leren mij te verzachten in en het volledig toelaten van de ervaring,  zoals belemmerende gedachten en overweldigende emoties.

Als de ervaring er helemaal mag zijn ervaar ik het als brandstof om te leven vanuit mijn ware Zelf. Het hele proces creëert stapje voor stapje meer ruimte en stilte. Waar ik de zachte aanwezigheid ben waarin alles dat komt en gaat er mag zijn. 

In de lessen oefenen we met dat wat zich in jou laat zien kan worden ontmoet vanuit jouw zachte aanwezigheid. Dit doen we door middel van beweging, ademhaling en meditatieve oefeningen. Je wordt uitgenodigd om te ervaren wat voor jou waar is en hoe jij meer kunt leven vanuit jouw open hart.