Ik stel je voor aan; Marielle griep

The magic is in you – Marielle Griep

Persoonlijke workshop voor jou: The magic is in You!

Heb jij ook zin in een spannende tocht in de natuur vol magische momenten?

We gaan samen kijken wat voor jou op dit moment aandacht vraagt.

Ik stem de workshop persoonlijk op jou af.

We maken kennis met een lekker kopje koffie of thee. We gaan bosbaden en oefeningen doen in het bos waardoor je sterker in verbinding komt met je intuïtie. Hierdoor kun je op een andere manier omgaan met datgene waar je tegenaan loopt.

Je krijgt tools aangereikt om te oefenen met het loslaten van spanning en om je bewuster te worden van je eigen energie. Ik begeleid je met zachtheid en humor en het resultaat zal je verrassen. De volgende uitspraak ken je waarschijnlijk wel, maar hij is wat mij betreft heel waar. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Wat ga jij doen in 2021?

Na afloop kun je bij Oohm iets lekkers te eten of te drinken afhalen.

Data: in januari en februari geef ik de workshop op maandag, vrijdag en zaterdag (van 10.00-12.00 en van 13.00-15.00)

Kosten: € 95,-

Meer informatie over mij, vind je op mijn website: www.mariellegriep.com

Wil je meer weten of een afspraak maken.

Ik hoop je snel te zien,
Liefs Marielle