Hallo NIKITA

Toen ik 21 jaar was begon mijn yoga avontuur. (Nou eigenlijk eerder. Al voor mijn geboorte. Mijn moeder deed zwangerschapsyoga haha.) Ik vertrok naar een ashram in Indonesië voor een sadhana. Hier ging ik 40 dagen lang, 5 uur per dag mediteren. Het was heel zwaar in het begin, maar uiteindelijk zo prachtig. Ik vond zoveel geluk en liefde van binnen. Dat zit in ons allemaal. Een gevoel van diep geluk voor alles en iedereen. Dat gevoel wil ik delen en anderen laten ervaren!

Yoga is waarmee ik naar binnen keer naar dat fijne gelukzalige gevoel waarin alles goed is en waarin je je één voelt met alles en iedereen. En met yoga bedoel ik niet alleen asanas (houdingen), maar ook pranayama (ademhalingsoefeningen), meditatie en een manier van leven.

Mijn eerste yogaopleiding begon in 2014 in India. Ik bracht lange periodes door in ashrams in India en Indonesië. Jaarlijks keer ik terug naar India om nog meer kennis en ervaring op te doen.

Hatha

In mijn lessen staat de adem centraal. De adem is zo belangrijk. Without breath, there is no life. Word je volledig bewust van je adem. Ik neem je in de les mee door verschillende asanas (houdingen), pranayamas (ademhalingsoefeningen), meditatie en ontspanning. We staan wat langer in de houdingen zodat blokkades en spanningen in ons lichaam verdwijnen en de energie kan stromen. Kom en ervaar!