Yoga Nidra

Vind jouw rust – een Yoga Nidra en mini-tea retreat.

Heb jij behoefte om echt jouw rust te vinden? Is het belangrijk voor jou om beter te kunnen slapen en tegelijkertijd een boost te geven aan je energie?

Dan is het misschien tijd voor jou om te ontdekken wat radicale rust voor jou kan betekenen.

Yoga Nidra is een wat minder bekende yogasoort waarbij jij alleen maar hoeft te liggen. Het betekent letterlijk ‘slaap van de yogi’ en een volledige Yoga Nidra-sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Tijdens deze slaapyoga kom je terecht in een diepe en helende ontspanning die ervoor zorgt dat je oude indrukken kunt loslaten en nieuwe intenties kunt planten. Het is eigenlijk dé ultieme ontspannende yoga-ervaring waarbij je liggend op reis gaat door jouw lichaam, ziel en geest.

Tijdens deze 2 uur durende intro-workshop ‘vind jouw rust’ neemt professioneel zanger en Yoga Nidra docent Jurko van Veenendaal jou zingend en sprekend mee in de vraag wat diepe rust voor jou zou kunnen betekenen. Weinig theorie maar voornamelijk het ondergaan van Yoga Nidra en het ontdekken wat een yoga nidra practice voor jou zou kunnen doen in de hectiek van het dagelijks leven.

We sluiten de workshop af met een mooie ervaring voor de smaakpapillen in de vorm van een kopje thee met een mini-high-tea.
Ben jij klaar om de kracht van helende rust te ervaren in jouw dagelijkse bestaan?
Dan zien we je graag op de mat verschijnen op 20 september.

Locatie;  Oohm, Bekslaan 22, Vogelenzang
Datum;  20 september
Tijd; 13.30 uur tot 15.30 uur
Kosten; € 45,-

Klik op onderstaande link.
Ga naar het rooster op de 20ste en boek de workshop direct.
Na ontvangst van je inschrijving mailen we je een betaallink.
Na ontvangst van de betaling is je inschrijving bevestigd.

 

 

zondag 20 september 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen