Yoga Mandala

MANDALA FLOW;

Wat kun je verwachten?

We breken los uit het lineaire. Je wordt uitgenodigd om te flowen in een cirkel. Vooraan je mat wordt achteraan en uiteindelijk achteraan ook vooraan. Daarnaast is het herfst tijd om los  te laten en Terug naar binnen te keren. Aandacht voor jezelf, keuzes maken en loslaten.

PRANA VINYASA FLOW® is ontwikkeld door Shiva Rea, en gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en de tradities van Tantra, Ayurveda en Bhakti. Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden.

In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

Er wordt gebruik gemaakt van krama’s, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden. Door de verschillende thema’s die aan bod komen en de ‘krama’s’ (niveaus binnen de houding) duiken we dieper in de houdingen en het energetische effect daarvan.

 

Deze workshop zal plaatsvinden op;
zaterdag 7 november 2020
13:00 – 15:30 uur
Kosten hiervoor zijn; €
Je kunt gewoon de les boeken via ons rooster.
Na je aanmelding ontvang je de betaallink voor deze workshop.

Wil je meer weten of je opgeven?
Mail naar hello@oohm.nl 

Vermeld in de subject graag het event en de datum. 

zaterdag 7 november 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen