Helende chakra reis
18 december

Een Helende Chakra Reis 
Activeer de zelfhelende wijsheid in je lichaam
Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

Yin yoga 
We beginnen met een chakra-meditatie en Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Waardoor je toegang krijgt tot de subtielere energie.

Helende chakra visualisatie 
Via geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en een liefde in onze emotionele zijn. Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er een mogelijkheid tot spreken/stilte vanuit een oprechte eerlijkheid in het moment. Dit heet ook wel Satsang: een ontmoeting van helderheid in eenvoud, een moeiteloos zijn en niet zijn zonder specifieke technieken en methode. Een (h)erkening van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.

Meditatie Kleur en Geur-reis 
Deze afrondende mediatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door de helende geuren van heerlijk ruikende etherische oliëen.

Gezonde snack

En na afloop kan je genieten van een heerlijk gezonde snack en drankje in de knusse OOHM lounge.

Aanmelden
Aanmelden kan hier: https://www.momoyoga.com/yin-ergie/lesson/8032707/een-helende-chakra-reis

Informatie
Datum: vrijdag 18 december
Tijd: 11.00 – 15.00 uur (met aansluitend een gezonde snack en drankje in de OOHM lounge)
Waar: OOHM Bekslaan 22 Vogelenzang

Prijs: €54 voor leden van OOHM – €64 voor niet OOHM leden
Docent: Ingrid Groot

vrijdag 18 december 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen