STILTEWANDELING VOGELENZANG – ZONDAG 25 OKTOBER

In het kader van de Landelijke Dag van de Stilte op zondag 25 oktober, organiseer ik een stiltewandeling in het bos van Vogelenzang. Ik start bij Oohm, Centrum voor puur ZIJN, Bekslaan 22, Vogelenzang.

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Kennemerland en bekend met de lokale natuur en geschiedenis. Ik ben een ervaren wandelaar en organisator van wandelingen, in Nederland en daarbuiten. Als sociaal antropoloog ben ik veel over de grens.

De wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Dit is het programma:

10:00-10:15 uur – we verzamelen voor de ingang van het Oohm – centrum voor puur zijn

10:15-11:30 uur – rustige wandeling door het aangrenzende bos

11:30-11:45 uur – afsluiting voor het Oohm gebouw
Optie tot een heerlijk kopje thee, koffie en lunch

Vooraf en na afloop ben je welkom in het gebouw, inclusief voor slok en hap.

De kosten voor de wandeling zijn €10 per persoon, graag te voldoen met een papieren tientje, voorafgaand aan de wandeling.
In overeenstemming met landelijke maatregelen houden we anderhalve meter afstand tot elkaar.

Door het kalme tempo kunnen de meeste mensen eenvoudig meedoen. Ervaring met stiltewandelingen is niet nodig. Onderweg ben je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten of bijvoorbeeld waar te nemen hoe je beweegt. Je kunt ook horen, zien en ruiken wat het bos je biedt. Af en toe staan we even stil om de rust van een plek dieper tot ons door te laten dringen.

Draag waterdichte schoenen. Soms lopen we door een stukje gras dat nat kan zijn. Zorg voor goede regenkleding of paraplu. Een enkel buitje is dan prima te doen. Bij echt slecht weer wordt de wandeling afgelast. Houd dus de site van Oohm in de gaten.

Parkeren is mogelijk bij ’t Panneland of het liefst per fiets of openbaar vervoer zijn de buslijnen 9 en 14, halte Bekslaan, beschikbaar.
Bij voorkeur inschrijven per email: peterwerff@gmail.com

zondag 25 oktober 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen