Nieuwe maan cacao ceremonie

Programma
19.00 uur – 19.30 uur – Inloop
19.30 uur – 20.00 uur – Meditatie om te landen en uitleg over cacao
20.00 uur – 20.45 uur – Cacao ceremonie & delen intenties
20.45 uur – 21.15 uur – Yin yoga oefeningen om het hart te openen
21.15 uur – 21.30 uur – Diepe meditatie
21.30 uur – 22.00 uur – Afsluitende wandeling

Volle maan ceremonies kennen we bijna allemaal maar wist je dat nieuwe maan net zo belangrijk is? Waar de volle maan voornamelijk staat voor afsluiting, staat de nieuwe maan voor een schone lei. Na de nieuwe maan bouwt de maan haar energie juist op. Dat betekent ook dat jij je deze 14 dagen energieker en gemotiveerder voelt. De perfecte tijd dus om dingen aan te pakken en meters te maken voor de intenties die je hebt gezet.

Intenties? Wat zijn dan? Het woord zelf staat voor ‘’voornemen’’ of ‘’bedoeling’’ maar duik je in de spirituele betekenis dan is een intentie niet zomaar een goed voornemen, maar een bewust positieve gedachte. Dit kan te maken hebben met jouw doelen, dromen en verlangens. Wat wil jij graag waarmaken in het leven en waar word jij nou echt gelukkig van? Om te leven naar jouw droom en om deze ook echt te bereiken, kun je leven met intentie. Door dagelijks aandacht te besteden aan jouw intenties (bewust positieve gedachten) blijf je gemotiveerd en houd je je doelen voor ogen. Klinkt ‘‘spiriwiri’’ maar bewust met je doelen bezig zijn, zorgt ervoor dat jouw acties daarbij aansluiten. Bovendien door iets vaak te lezen, klinkt iets al steeds minder gek. Enne… zodra jij gelooft dat je doelen haalbaar zijn, ben je al een heel eind. Een huis in Portugal? Je droomman vinden? Promotie maken op werk? Het is allemaal mogelijk zolang jij er maar in gelooft. Zover de motivational speech…

Wat gaan wij 19 augustus tijdens de nieuwe maan doen?
Naast het zetten van onze intenties, houden we ook een cacao ceremonie samen met Corona Meerman. Het wordt geen Tony Chocolonely feestje maar gaan we samen pure cacao drinken. Cacao opent je hart en maakt verbinding met jezelf en met elkaar. Deze ceremonies komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika waar de Inca’s en Maya’s de diepe, liefdevolle en helende kracht van 100% pure cacao ontdekten. Dit goedje zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en lagere bloeddruk en het bevat het ontspannende mineraal magnesium. Door magnesium verdwijnt spanning als sneeuw voor de maan (ehh zon…) en het zorgt ervoor dat je bindweefsel en spieren ontspant. Wanneer we cacao drinken, gaat het meeste magnesium direct naar ons hart wat ervoor zorgt dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart kunnen openen en emoties vrij kunnen komen. Na het drinken van cacao voel je je energetisch en vrij. Het perfecte middel om vol goede moed met jouw intenties te beginnen.

Tijdens deze ceremonie is er maximaal plek voor 10 vrouwen omdat we het klein en exclusief willen houden. Drie dagen voor het evenement zullen wij jou een e-mail sturen ter voorbereiding van het event en wat je kunt meenemen.

Locatie
In Vogelenzang vind je het adembenemende yoga en retreat centrum Oohm. Gelegen in de Amsterdamse Waterleiding duinen, op een 105 hectare groot landgoed, mag er met zekerheid gezegd worden dat dit een van de mooiste locaties van Nederland is. Niet alleen de omgeving is fantastisch, ook het pand zelf is een oase van rust. De perfecte plek om je dromen te manifesteren!

Dit event zal geheel buiten plaatsvinden. Neem dus warme kleding mee. Mocht het weer het niet toelaten dan verplaasen we ons naar de prachtige yoga ruimte binnen.

woensdag 19 augustus 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang ons nieuws en mooie aanbiedingen