Even voorstellen; Yolenta

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Yolentha, 34 jaar en met mijn twee lieve katten woonachtig in Haarlem. Geboren en getogen Friezin en van jongs af aan een echt sportieveling. 

Ik ben een gepassioneerde Vinyasa Yoga en Pilates docent en zie mezelf graag als een bron van inspiratie voor anderen. 

 

In mijn lessen heb ik veel aandacht voor het individu en de technische uitvoering van een beweging en houding. Ik werk holistisch vanuit het Body~Mind~Spirit principe en ik hoop je de verbinding tussen alle drie te laten ervaren. Ik hou er van om te creëren, iedere les, iedere week is weer anders en ik nodig je uit dicht bij jezelf te blijven.

 

In de yogalessen die ik verzorg neem ik je mee in een heerlijke flow waarin je volledig los mag laten, acceptatie kan vinden en de connectie mag aangaan met je ware ‘ik’. Middels mooie thema’s hoop ik je te inspireren. Thema’s als loslaten, acceptatie, je ware ‘ik’, de chakra’s, het achtvoudige yogapad en de ervaringen uit het dagelijks leven komen aan bod. 

 

Pilates is een hele fijne ondersteunende les aan yoga maar ook aan andere sporten. In Pilates werken we aan het versterken, stabiliseren en leniger maken van ons lichaam. Ik neem je mee in een dynamische flow en heb veel aandacht voor de juiste uitvoering van een houding die past bij jouw lichaam.

 

Ik geniet van mooie wandelingen in de natuur en voel me verbonden met de elementen. Ik luister graag naar podcasts of muziek, schrijf mijn gedachten op papier en deel deze ‘story’s’ met de mensen om me heen. In de zomermaanden ben ik veel op het strand te vinden, kitesurfen is van mij een andere grote passie. Daarnaast houd ik erg van reizen en investeer ik graag tijd (en geld) in zelfontwikkeling om te kunnen blijven groeien als mens en als docent. 

 

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten bij het prachtige Oohm, ik kan niet wachten!

Veel liefs,

Yolentha