Even voorstellen Marjon

Wat fijn dat ik deel mag uit maken van het Oohm team! Ik zal mij even kort voorstellen, zodat je iets meer over me weet.

Ik ben Marjon Hornung-Müller, woon in Noordwijk, getrouwd en moeder van 2 dochters (15 en bijna 17). Na 16 jaar farmaceutische industrie heb ik in 2009 het roer helemaal omgegooid en ben ik de opleiding tot klassiek homeopaat gaan volgen. Na mijn afstuderen ben ik in mijn eigen praktijk gaan werken als homeopaat. Na een verdere verdieping in de vorm van een opleiding tot orthomoleculair therapeut, ben ik nu leefstijl homeopaat.

In deze afgelopen jaren ben ik me nog meer gaan beseffen hoe bijzonder wij mensen in elkaar steken en hoe we niet alleen een hart, of een lever, of een baarmoeder zijn. Alles in je is één, een klacht komt nooit vanuit één orgaan of uit één oorsprong en is vooral ook uniek, net zoals jij uniek bent. Welke klachten je dan ook hebt, ze zijn heel persoonlijk en vereisen een persoonlijke en holistische aanpak.  daarnaast beschikt iedereen ook over een bijzondere kracht, het zelfgenezend vermogen, en wanneer deze kracht weer goed werkt,  klachten verholpen kunnen worden. Maar hoe doe je dat? Daar kom ik in beeld, want juist met een goede, gezonde basis én met het voor jou goed passende homeopathische medicijn lukt het ook jou om dit vermogen weer optimaal te laten werken. Zonder dat je daarbij langdurig medicatie hoeft te gebruiken en vooral ook  zonder bijwerkingen.

Iedereen is uniek en je hebt ook recht op een voor jou goed passende geneeswijze, waar de tijd genomen wordt om naar je te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken. En misschien is leefstijl homeopathie een oplossing voor je. Belangrijk is in ieder geval dat je je veilig en gehoord voelt.  Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen en of je je inderdaad goed bij me voelt, en vooral ook of homeopathie bij je past? Je kunt altijd contact opnemen met je vragen, of voor het maken van een (gratis) kennismakingsconsult, via 06-36172254, of mailen naar homeopathie@praktijkhornung.nl