Dick rüger

Dick A. Rüger – Coach, facilitator, trusted advisor Professionele achtergrond Dick heeft 25+ jaar ervaring in de internationale corporate wereld als manager en projectleider. Hij heeft bedrijfsonderdelen helpen opzetten, een verscheidenheid aan teams (be)geleid en bijgedragen aan de bepalen en uitvoeren van missie, visie en strategieën trajecten. Dick heeft veel ervaring met diverse, multiculturele omgevingen. Van 2016 tot 2019 was Dick één van de drijvende krachten achter de agile transformatie van de groep Riskafdeling binnen ING.

De rode draad in zijn carrier is het laten groeien van organisaties, teams en bovenal mensen. Coaching visie Dick gelooft dat iedereen impact heeft op zijn/haar omgeving en vice versa. Om te helpen je eigen ‘Umwelt’ vorm te geven creëert Dick een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan ontdekken waar jouw innerlijke behoeften, passie en doel liggen. Soms zal Dick je uitdagen om uit je comfort zone te treden, maar altijd in een veilige omgeving om te experimenteren en feedback te ontvangen. Dick richt zich op i) 1-op-1 coachen van individuen (medewerkers, managers, senior leiders), ii) het faciliteren en coachen van samenwerkingsverbanden (zakelijke en privé), teams en organisaties) om tot nieuwe inzichten en betere resultaten te komen en iii) het ondersteunen van leiderschapsteam in hun Agile transformatie.

Dick coacht mensen en teams op verschillende niveaus en met verschillende achtergronden en heeft daarbij een speciale focus op vrouwen. Hij is een groot voorstander van diversiteit en inclusiviteit en helpt netwerken, zoals The Professional Women’s Network Amsterdam, TheNextWomen, en Polaris. Dick heeft een masters in economie en is o.a. gecertificeerd in ‘Coaching for Leadership and Personal Development’ (the Tavistock Institute for Human Relations) en Management Drives, is een gecertificeerd Agile Practitioner (het Agile Consortium) en lid van NOBCO. Hij volgt momenteel een opleiding in Organization and Relationship System Coaching (ORSC – CRR Global). Dick’s eigen purpose is om anderen te helpen groeien … “To offer you my hand so you can cross those wild rivers.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke nieuwtjes aan aanbiedingen.