Charlotte Hansen; Stand tall, wear a crown
and be sweet on the inside

Graag stellen we je voor aan onze eerste medewerker bij Oohm, Charlotte. Charlotte is onze chefkok, woont in Haarlem. Charlotte vertelt je graag meer over haar zelf.

Ik ben Charlotte, bijna 30 en nieuwe chefkok bij Oohm. Ik ben een foodie in hart en nieren en daarbij deel ik de liefde voor yoga en natuur. Ook ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe smaaksensaties. Met heel veel plezier en bakken aan nieuwe inspiratie begin ik dan ook aan deze nieuwe baan. Na het afronden van de koksopleiding en diverse ervaring in de professionele keuken heb ik de afgelopen 5 jaar mijn eigen cateringbedrijf gerund “Solotti” en zal naast mijn werkzaamheden bij Oohm ook blijven bestaan. De kwaliteit van de gerechten staan bij mij altijd voorop en sfeer is voor mij net zo belangrijk. Aan gastvrijheid zal het dan ook nooit ontbreken en koken doe ik met een grote glimlach. Koken is gevoel en zo hoort bij elke stemming een passend gerecht, wat met liefde bereid is. Ik heb dan ook heel veel zin om jullie samen met mijn keukenteam te verrassen met mooie en (h)eerlijke gerechten van het seizoen. Mijn motto is die van de ananas: Stand tall, wear a crown and be sweet on the inside Tot snel bij Oohm. Namaste