CHRISTMAS FULL MOON CACAO CEREMONY
22 DECEMBER 2021 | OOHM

CACAOCEREMONIE

cacao ceremonie

Een cacao ceremonie met een speciaal tintje.  Het is deze dag èn volle maan, we bewegen richting de feestdagen en het nieuwe jaar.

Yolentha neemt je mee op reis, geassisteerd door de rauwe heilige cacao, naar de diepere lagen van jouw bewustzijn en begeleid je jouw hart te openen voor datgene wat naar de oppervlakte mag stromen. We staan even stil bij het afgelopen jaar, voelen wat we los mogen laten en kijken alvast vooruit naar onze dromen en wensen voor volgend jaar. De volle maan brengt extra energie en kracht rondom het thema wedergeboorte.

Middels ‘raw sacred cacao’ verbinden we ons met onze hartenergie en gaat we op reis in de diepere lagen van ons (onder)bewustzijn. Verwacht een prachtige inspirerende ceremonie vol rituelen, meditatie, ademwerk, dans en heerlijke muziek.

Een aantal reacties van deelnemers die eerder een ceremonie hebben bijgewoond;

“Een verrijkende ervaring..”
“Zo bevrijdend..”
“Een magische ceremonie..”
“Zo bijzonder, puur en oprecht..”
 
Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya’s en Azteken ingezet voor ceremonies, healingen en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. Het is een prachtige en hele waardevolle grondstof die ons geschonken wordt om focus te vinden en verdieping op te zoeken. De wijze van reizen is mild, zachtaardig en niet psychedelisch.
 
Samen met de Spirit van Cacao assisteert Yolentha jou tijdens jouw helende verdiepende reis en kom je in verbinding te staan met de liefdevolle energie van waaruit je uit bestaat. Cacao is een echte hartopener en via jouw hartenergie komen weggestopte emoties naar de oppervlakte en word je uitgenodigd vanuit waarheid te voelen wie je bent en wilt zijn.
 
Je gaat op een prachtige spirituele reis, vindt richting op jouw persoonlijke pad en brengt balans in lichaam, geest en energie.

 

Voor meer informatie over deze mooie ceremonie: