“Bij OOHM komt alles samen"; Saskia

   Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Saskia Broersma Jenezon. Ze woont in de binnenstad van Haarlem met haar man en dochter en is gek op de zee, waar ze meerdere keren per week te vinden is. Ze omschrijft zichzelf als enthousiast, nuchter, positief en eigenwijs. Saskia heeft zich, na een carrière in de media, de afgelopen jaren ontwikkeld tot gepassioneerd en gecertificeerd Vinyasa-, Yin- en stoelyogadocent.

    “Bij OOHM komt alles samen: mijn passie voor yoga, bewustzijn, verbinding met mensen en de liefde voor de natuur. Het voelt als thuiskomen. Dat gun ik iedereen die bij OOHM komt. Juist nu, in deze bijzondere tijd, is het zo fijn een plek te hebben waar je even los kan komen van alles. Uit eigen ervaring weet ik dat als je naar je hart leert luisteren en de verbinding met jezelf opzoekt, dit een positieve invloed heeft op de relatie met jezelf en de wereld om je heen. Vandaar dat mijn bedrijf ‘Hartopener’ heet.

    Bij OOHM ga ik voornamelijk aan de slag op het gebied van sales en marketing. Waaronder het neerzetten van een mooie events. Maar ik zal ook regelmatig in een van de yogazalen te vinden zijn, voor het geven of volgen van een lesje. Kom gerust eens langs voor een lekkere kop koffie en ervaar zelf hoe fijn het is bij OOHM. Want zoals mijn favoriete spreuk ook aangeeft: De mooiste dingen in het leven kun je niet zien of aanraken. Ze worden gevoeld met het hart…”