Colour & Spice

In ons prachtige pand bieden we ook schoonheidsbehandelingen. Wij geloven in pure producten zonder chemische spullen. Dit is ook precies de reden waarom we hebben gekozen voor Colour & spice. Het zijn niet alleen prachtige producten, ze zijn ook heerlijk in gebruik.

In 2009 ontwikkelde Natascha Koningsveld de Colour&Spice holistische beauty methode. Een dagelijks ritueel dat niet alleen de huid voedt, maar ook je lichaam en geest in balans brengt. De holistische huidverzorging van Colour&Spice vindt zijn oorsprong in de krachtige combinatie van natuurzuivere, actieve werkstoffen, heilzame kruidenoliën en kostbare plantenextracten. Natascha creëerde deze unieke receptuur speciaal voor jou in haar holistische praktijk voor schoonheid. Omdat extra energie, liefde en aandacht soms gewoon nodig zijn om je huid gezond en mooi te houden. Geniet ervan!

Ben je benieuwd wat Colour & Spice voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak!

kennismaking

BEAUTY BEHANDELING COLOUR AND SPICE
45 MINUTEN € 69,00

Volledige behandeling

Beauty behandeling Colour and Spice Duur 90 minuten € 145,00

BEAUTY THERAPY

 
Ervaar de helende werking van onze beauty methode tijdens een Holistic Beauty Therapy, uitgevoerd door een van onze specialisten. De holistische beauty therapie bestaat uit zes op maat gemaakte behandelingen waarbij de huid wordt ‘gelezen’ en wordt onderzocht welke energiepunten in je lichaam meer aandacht nodig hebben. In ruim ruim negentig minuten bevordert de Beauty Therapy van Colour&Sice het zelf herstellend vermogen van de huid, om lichaam en geest gezond te houden.