Arjane arjaan

Ik ben Arjane Arjaan. Ik ben een levensgenieter pur sang. Eind jaren 50 werd ik geboren op Curaçao – een destijds paradijselijk eiland. Ik groeide op blote voeten en het strand op. Hemels! Het blote-voeten-meisje dat graag op het strand kwam ben ik altijd gebleven. 

Ik heb altijd geweten dat ik “het Zicht” heb, maar pas toen ik leerde intunen en vertrouwen op mijn eigen Levensenergie, kon ik het inzetten. Niet alleen om mijn eigen leven te veranderen, maar juist om licht te brengen bij anderen.

Ik geloof in het Collectieve BewustZijn. Deze tijd waarin we nu leven is er één van transformatie. We worden ons steeds meer bewust van de eenheid en liefde die er is, in en om ons heen. De energie die hierbij hoort, is niet voor iedereen hapklaar. Ook ik heb me een lange tijd een speelbal van het leven gevoeld, maar ik heb geleerd hoe ik die energie “handelbaar” kan maken.

Sindsdien begeleid ik anderen om dit ook te doen: ik gun iedereen een leven dat helemaal past bij wie je bent. Jij komt iets unieks brengen, maar hoe haal je dat uit jezelf, hoe leef je dat? Hoe ga je hiermee om in het dagelijkse leven? Ik noem mezelf dan ook Lichtbrenger: ik laat licht schijnen op alle potentie in jou die je zelf soms even niet ziet. En dat heeft geleid tot ‘Het Onzichtbare Zichtbaar’.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke nieuwtjes aan aanbiedingen.